araba alım satım işinde para varmı

Konu sahibi son olarak 4482 gün önce görüldü
Merhaba birazcık bulunduğum yerde (bursa) tanıdık çevrem olması dolayısıyla 2. el araba alım satım işi yapmayı düşünüyorum bu iş hakkında detaylı bilgisi olan arkadaşlar varmı riskleri nedir.. para kazandırıyor mu??

Galeri açmaktan bahsediyorsunuz dimi hocam..

Eğer diğer türlü alım satım yapıcaksan vergi geldi ona ve ağır cezaları var gerçi sen araştırmışsındır..Para varmı yokmu bilmiyorumda ama olmasa kimse o işte durmazdı en az bir arabadan 3 bin TL kar yaparsın buda iyi bir meblağ..

Merhaba cevabınız için teşekkürler.. ikinokta.. vergi durumlarını biliyorum. şu an için galeri olarak değilde tanıdığım kişilere el üzerinden satış yapmayı düşünüyorum.

Yılda sanırım en fazla 2 araç satabilirsin aman dikkat et arkadaşımın babasına 12 milyar ceza geldi bu işler yüzünden..Çevren olduktan sonra yapılıcak temiz işlerden biri bence hakkında hayırlısı olsun hocam.. (:

Teşekkürler 5 tane kardeşim var.. arabaları onun üzerine yapabilirim babam amcam kuzenlerim v.s yani dikkatli yaptıktan sonra pek sıkıntı olmaz. tabii güven meselesi

Soyadlardan inceleme yapabilirler bununla ilgili kanunları iyi bilmek lazım..

evet bu konuyu bu yuzden açtım sitede hukukla ilgilenen veya bu kanunları iyi bilen arkadaşlarım varsa yardımcı olurlarsa çok sevinirim

Bir iş yapıyorsan dürüst bir şekilde yapmalısın yasal olmayan haksız kazanç kısa süreli karın doyurur.

Geri