Ara Sıra Bazen ..!

Konu sahibi son olarak 2618 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bir sandalye çektim zor günlerin altına
ah ama,
kimse yüz vermiyor bana, sandalye bile
beni çağırıyor, yarım kalan ne varsa...

KrD7gM.jpg

Sen benim yarım kalan cümlelerimsin ..

Güvenen yerlerim ağrıyor, güvenemiyorum.

Bazen hata yaparsın ve sevdiğin insanı kaybedersin.Üzülürsün,pişman olursun..Sabah olur kahvaltını yaparsın ve dünü unutur bugun ne olmuş yarın ne olacak dersin.Her başlangıcın sonu sana tecrübe katar.Her tecrübene bir yenisini eklersin çok kez ağlarsın, özlersin,kızarsın,unutursun,aşık olursun,sıkılırsın,mutlu olursun ama asla düşünmezsin. Ölümün olduğu yerde daha ciddi ne olabilir ?​

Sen+Ben = Biz.
O'da eşittir,
Aptal+Aptal = 2 Aptal.

Dışarıdan bakınca öyle tabi. Kredi kartına 12 taksitle alınmış kıyafetler."Nasılsın" sorusuna verilmeye hazır ezberlenmiş yanıtlar. "Akşam bir şeyler yapalım mı" yalnızlığı. İyiyiz iyi, hepimiz iyiyiz. Kendimizden çıkarsalar bizi kalpte olandan başkası kalmaz geri. O da zaten başka bir dudakta öznedir ki zaten akşam için planımız hep vardır, yeni bir yalan gibi cepte hazır söylenmeye.
Ee Sen nasılsın..​

Kadınlar muhteşem canlılar. Düşünün şimdi, o küçücük fırça ile ojeyi sürüyor ama sıçratmıyorlar. O saçlarla banyoda verdikleri mücadele en az 30 dakika. Hala nasıl yaptıklarını bilmiyorum fakat o incecik topuklularla kilometrelerce yürüyebiliyorlar. Babalarından para sızdırmaktaki başarılarına hala akıl erdiremedik ( Biz babalarımızın ceplerinden çalardık ). Biz erkekler yaptığında itici görünen bir çok davranış onlar yaptığında hoş görünüyor. Bütün bunların yanında bir de aşık olabiliyorlar, daha da şaşırtıcı olan.. Onlara deli gibi aşık adamları peşlerinde süründürüp kendilerinin burnunu boka sokan erkeklere köpek olabiliyorlar. Kadınlar demiştim, muhteşem canlılar. Erkekleri doğuruyorlar, adamları öldürüyorlar..​

İyiyim ben,ellerim filan hiç üşümüyor.İki yorgan örtüyorum üzerime ve gözlerimi kapatır kapatmaz dalıyorum uykuya.Hiç düşünmüyorum seni. Aklımdan bile geçmiyorsun,neredeyse tamamen unuttum bile.Şarkılar filan..yok canım ne alakası var çoktan kırdım radyoyu.Yok ulan yok,bıraktım içkiyi,sigarayı,nefes almayı..yaşamayı.. Ne yapıyorsun, iyisin di'mi? sen de..​

[Odandan çıkman gerekmez, masanda oturmaya devam et ve dinle... Dinleme bile, sadece bekle... Bekleme bile, gerçekten sakin ve yalnız ol. Dünya özgürce sunacaktir kendini sana... Maskesinden sıyrılmak için başka seceneği yok, huşu içinde yuvarlanacaktır ayaklarının dibine...]​

her şeyin geçip gittiğine, yaşadıklarımızın geçmişte kaldığına kim inandırabilir bizi? anılarımızı avuç dolusu bir su gibi her sabah yüzümüze çarpmanın işe yaramayacağına kim inandırabilir?..."

"en büyük ahlaksızlık, bir aşkı yaşayamamaktır. "

Günlerim güzel geçemiyor burada. artık tek başıma olmak da mutlu etmemeye başladı beni. bu yüzden bizimkilerin yanına taşındım. belki de beni mutlu eden istediğim zaman gidebileceğim iki evimin olmasıydı. anlayabildin mi? çünkü ben anlayamıyorum da..​

biliyor musun?
-neyi?
-insanlar hiçbir şey hakkında konuşmuyorlar.
-muhakkak bir şeyler konuşuyorlardır.
-hayır, hiçbir şeyden söz etmiyorlar. sadece giyimden, arabadan söz ediyorlar. konuşulan şeyler hemen hemen hep aynı, değişik hiçbir şey yok. hiç müzeye gittin mi? amcam bir zamanlar durumun çok değişik olduğunu söylüyor. çok zamanlar önce resimlerin bile anlamı varmış."

Yani böyle tuhaf bi'şey işte, açıklayamıyorum.Adının geldiği bütün anlamları içimde tek tek yaşıyorum. Hani bazen bir bir şey diyecek olursun, elin ayağın birbirine dolanır ağzın kurur söyleyemezsin ya, öyle oluyorum. Şimdi karşımda durup sana söylemek istediğim her şeyi dinlemeye başlasan ben sana havaların mevsim normallerinin altında oluşundan,bira ile fıstığın ilişkisinden filan bahsederim. Nasıl diyeyim, canım seninle 1 mayıs kutlamak istiyor, istiyorum ki polis gelsin gözümüze biber gazı sıksın, gözümüz dünyayı görmesin. Otobüsteki boş kalan tek koltukta sen otur ben hemen yanında dikileyim.İçelim bi' cumartesi saçmalayıp denize atlayalım. iki duble içtim iyice saçmaladım yine, şarkı da bitti zaten. Ben bir ayna bulup sana biraz bakacağım. Sen de lütfen kendine iyi bak, gördüğün her şey bana ait..​

Ben buyum kızım..
hiç saklamadım..sana hiç yalan söylemedim..
hiç değişmedim…
eğer memnun değilsen sana yetemiyorsam s.... gidersin…!​

Gözlerini aç ve içine bak, yaşadığın hayattan gerçekten memnun musun?​

- Ben bazen eksilirim biraz.
Aslında hepimiz eksilirmişiz biraz
Bunu sonradan öğrendim.
Ben aslında her şeyi sonradan öğrendim.
Herkes herkesi sonradan öğrenirmiş,
bunu da sonradan öğrendim. . .

Turgut Uyar

[YOUTUBE]T3_6t8e2IUA[/YOUTUBE]

Senden sonra benzerine rastlamadım kabul
Senden sonra kendime de rastlamadım kabul
Kayboldum kocaman bi sıfır var elimde kabul
Etmiyorum itirazım var,
Bekliyorum itimadım var​

''Özlemek güzeldir canım ya'' diyenin çenesinin bağına tükürürüm.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri