Aptal erkek türü

Konu sahibi son olarak 1 gün önce görüldü
Kadın da sadece güzelliğe bakarak sır menfaat güderek neyi var neyi yok yedirip sonrasında 'ama bo kodonlor cok osolokk yaa ^'diyen türdür , Hürmetler olanlarına (.

Yabaniye karşı atak olarak açılmış konudur .
Kesinlikle ciddiyet barındırmaz ama aptal olanlarınız da yok değil hani.P

insanın böyle avradı olsun,yemez yedirir giymez giydirir..

Bi dk ya Yabani erkek miydi? Kadın mı yoksa anlamadım?
Soruya geldikte- Aptal erkek türü acıtasyon yaparak hikayesini farklı anlatıp kız düşüren erkektir, parası olmadığı halde zengin gibi davranan erkektir, yakışıklı olmadığı halde kendini bi poh zanneden erkektir, yüz sevgilisi olup da her sevgilisine " ihanet eden erkekler şerefsiz karaktersizdir" diyen erkektir. Kısacası aptal erkekten bol ne var :emoji_see_no_evil:

Bi dk ya Yabani erkek miydi? Kadın mı yoksa anlamadım?
Soruya geldikte- Aptal erkek türü acıtasyon yaparak hikayesini farklı anlatıp kız düşüren erkektir, parası olmadığı halde zengin gibi davranan erkektir, yakışıklı olmadığı halde kendini bi poh zanneden erkektir, yüz sevgilisi olup da her sevgilisine " ihanet eden erkekler şerefsiz karaktersizdir" diyen erkektir. Kısacası aptal erkekten bol ne var :emoji_see_no_evil:
Ortasıyım kuyruklu yıldız misali takılıyorum

Kadınların annelik duygusu ağır basar. Erkeklerin de koruma duygusu bazen kararlarını etkiler.

İnsan;insanın aynasıdır.Erkeklerin bir kısmını aptal olarak nitelendirmeniz çok doğal bu yüzden.

sevişmeyeceksek
yiyip içmeye gerek yok ya

biraz detaylandırın kızlar, ona göre bilelim neye göre nasıl aptal filan : ddd

erkekler gördüğüne, kadınlar duyduğuna inanır. bu da her iki cinsi de aptal yapar.

Bir güzelliğe bir libidoya her beyanini degistirir en büyük degerlerini dahi işte aptal erkek tanımı

“Açılın, ben aptalım.”

Yıllarca “Açılın, ben doktorum.” diyemeyecek olmanın ukdesi vardı içimde. Doktorluk dışında hiçbir şey uymuyor.
Mesela “Açılın, ben erotikim.” olmuyor. “Açılın, ben güzelim.” Yok, olmuyor.

Mesela muhasebecisiniz. “Açılın, ben muhasebeciyim.” diye nerede diyebilirsiniz ki?

Keşke doktor olsaydım günde birkaç defa “Açılın, ben doktorum.” derdim.

• Alkış
Tepkiler: ne
Bir güzelliğe bir libidoya her beyanini degistirir en büyük degerlerini dahi işte aptal erkek tanımı
Öyle erkek kaldı mı demiyor değilim şayet bir kadının dış görünüşü beni etkilemez aptal olmasını bile kullanmam kendime hakaret gibi.:)

• Beğen
Tepkiler: ne
Kadınlar için yorum yaptım madem erkekler için de yapayım: Kadınların kuklası olan erkekler çok aptal görünüyorlar.

Geri