ApqA '

Konu sahibi son olarak 572 gün önce görüldü
Birisini unutmak zorundaysanız, bunu sindire sindire yapın. Çünkü aklın zamansız öldürdükleri, yürekte amansız dirilir.

Çocuk olsam yeniden.. Bir tek düştüğüm için acısa içim, ve kalbim; çok koştuğum zaman çarpsa sadece.

Ey Hayat! Daha fazla yorma beni.. Ben fazlasıyla ödedim senin uğruna kaybettiklerimin bedelini.

İtle köpekle uğraşacak vaktim olsaydı veteriner olur, insan gibi görünen hayvanları tedavi ederdim.

Bir süre sonra anladım ki; Vazgeçilmez olan sen değilsin. Vazgeçmeyi bilmeyen benim.

Seni en çok hak edene değil, sefil edene gidiyor bu yürek.

Boş yere canı yanmaz insanın.. Ya bir eksiklik vardır geleceğe dair yada bir fazlalık geçmişten gelen.

Değer verdiğin insanların verdiğin değere layık olmadıklarını anlarsan, sakın sen üzülme, bırak layık olamadıkları için onlar üzülsün.

Unutma ki; Nefret ve Kin’in ertesi pişmanlıktır. Ve her canlıya ölüm vardır. İnsan ölür ama ölmeyen insanlıktır.

Bir köpeğin dostluğu, bir dotsun köpekliğinden iyidir.

Duyduğuma göre benden nefret ediyormuşsun? Seni düşünecek vaktim olsaydı inan bende senden nefret ederdim.

Hep şerefe diyip kaldırırdın kadehi, ben ise hep mutluluğa kaldırırdım. Senin şerefe ihtiyacın vardı, benim ise mutluluğa.

Eser Duygularımın Şiddetli Rüzgarı Sokaklarında Çıkma Sakın karşıma Duygularım Seni Ezicek Bunu Unutma.

Ucuz aşkların sahte sevgisi, sahte sevgilerin en ucuz sevgisine sahipsin!

Ne olurdu bir yaprağın daha olsaydı, bak sevmiyor işte hain papatya!

Yaşamak ölmekten daha zorsa, ben mi çok korkağım? yoksa cümle alemde deli cesaretimi var?

Yanlış bir hayat, asla doğru yaşanmaz.

Hiç kimsenin umudunu kırma belki de sahip olduğu tek şey odur.

Mezara gerek yok! “O”nun 2 dudağının arasına gömün beni.. yakından görmek istiyorum elveda diyen katilimi.

Erkek adam ağlamaz denir ya, tamamen yalan.. Sakın inanma! Unutma ki, erkek adam ağlamayan değil, bir kadını ağlatmayandır aslında.

Geri