Apple’ın Karma Gerçeklik Gözlüğü: Vision Pro

• Kullanıcı Lefty
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Tüketici Elektroniği
🕒 Konu sahibi 10 saat önce aktifti
Apple’ın her yıl gerçekleşen konferansı WWDC’nin (Apple Worldwide Developers Conference) Haziran 2023’te gerçekleşmişti. Apple ürünlerine ait güncellemelerin ve yeni ürünlerin tanıtıldığı bu konferansta tabii en çok ilgi gören ürün, tüm teknoloji dünyasının heyecanla beklediği karma gerçeklik gözlüğü olmuştu. Tim Cook ürünü “Geleceğin ürünü” ve “İlk giyilebilir bilgisayar” olarak sunmuştu.

Gözler, ses ve ellerin konuya dahil olduğu karma gerçeklik gözlüğü Vision Pro’da sanal gerçeklik ve artırılmış gerçeklik bir arada sunuluyor. Apple’ın yeni çipleri M1 ve M2’nin gücüyle bizi yeni bir dünyayla tanıştırıyor karma gerçeklik gözlükleri.

Geçtiğimiz yıl düzenlenen Apple Worldwide Developers Conference’ta tanıtılan Apple Vision Pro, 2 Şubat 2024 tarihinden itibarense satışa sunuldu. Şu an için sadece Amerika’da yer alan fiziksel mağazalarda ve ABD App Store’da satışı gerçekleşecek olan Vision Apple Vision Pro’nun satışı ise 3.499 Dolar olarak belirlendi. Apple CEO’su Tim Cook, Apple Vision Pro’nun şimdiye kadar yaratılmış en gelişmiş tüketici elektroniği cihazı olduğunu ifade ediyor.

Kaynak

Olağanüstü ve muhteşem tanımlamasını fazlası ile hak ediyor...

tam balık burcu işi, kim bilir kaç paraya çıkacak lakmfafhg

Bu teknoloji başka türlü bir şey ve tek kelime ile harika!

Bunlara para veren insanlae neyin kafasini yaşıyor olmalı ?

Her şeyi gerçekliği ile yaşamayı deneyimlemeyi seviyorum yeterice karmaşık zaten her şey sanalına gerek yok diye düşünüyorum:)
Bu teknoloji sana konfor sağlıyor ve bir kere denesen bırakabileceğini sanmıyorum.:)

Geri