Haber APP Plakalara 27 Şubat'tan itibaren Kesilen Para Cezaları iptal Edildi: O Plakalara Cezai işlem Uygulanmayacak!

Konu sahibi son olarak 15 gün önce görüldü
Yani orası öyle mantıken. Estağfirullah hocam ben bilgi amaçlı yazdım sadece size lafım yok. Elbette farklı plaka basılabilir. Sonuçta basım yerinde bu şekilde kalın fontta basılmıyor.
Yine yanlış :D
İşin komik tarafı şoför cemiyeti yani basma yetkisi olan kurum, üç beş fazla para verene şekilli plaka basmış. Baktığında imzalı mühürlü. Ama yönetmelige uygun dedil. Şaka gibi. Sahte olmamasina rağmen kurala uymuyor diye 140 değil 4 bin cezası var dediler utanmadan.

Sonra İçişleri bugün mühürlü olanlarda font aranmaz dedi de fiyasko kapandı simdilik

babamın uykuları kaçtı bunlar yüzünden...... arabayı aldığımız günden beri aynı plaka var, app plaka olduğunu iddia ediyor....... evinizin huzurunu kaçırdılar...... çekilmez, aksi, nalet bir adama dönüştü....... 1 gece acillik oldu hatta...... trafik polisi arkadaşımı aradım o ikna etti........ neden böyle yapıyorsunuz........

merak ettiğim bir konu, şimdi bu cezalar iptal edildi ya, ödeyenlere bunun geri ödemesi oluyor mu? hiç sanmıyorum, böyle bir şey görmedim çünkü. her olayda olduğu gibi ödediğiyle kalıyorsun gibi.

merak ettiğim bir konu, şimdi bu cezalar iptal edildi ya, ödeyenlere bunun geri ödemesi oluyor mu? hiç sanmıyorum, böyle bir şey görmedim çünkü. her olayda olduğu gibi ödediğiyle kalıyorsun gibi.
Ödeyen geri alamaz. Gününde cezasını vergisini Bağkurunu yatıran zarar etti. Hep bir af çıkar iptal gelir.

Pandemide sokağa çıkma ve maske cezalarını hatırla.

Ben kurala uyarım.
Ama kural sevmem.

Ceza caydırıcı olsun diye diye kafa açtı kanunperestler. Nooldu. 140 bin app cezası dersen kimse ödemez. İsyan çıkar. Sen de iptal etmek zorunda kalırsın.

Ödeyen geri alamaz. Gününde cezasını vergisini Bağkurunu yatıran zarar etti. Hep bir af çıkar iptal gelir.

Pandemide sokağa çıkma ve maske cezalarını hatırla.

Ben kurala uyarım.
Ama kural sevmem.

Ceza caydırıcı olsun diye diye kafa açtı kanunperestler. Nooldu. 140 bin app cezası dersen kimse ödemez. İsyan çıkar. Sen de iptal etmek zorunda kalırsın.
app plaka kullananları masum göstermemek şerhiyle, bu ülke normal vatandaşa cehennem diye her zaman diyoruz.
ceza tabii ki caydırıcı olacak, bak korkudan ülkenin dört bir yanında şoförler odasında sıra oluştu. demek ki cezayla yola getirebiliyorsun. işte yalnız her şeyin bir ölçüsü olması gerekiyor. trafik cezalarını ülke ekonomisinden, gelir düzeyinden bağımsız fahiş bir ceza uygularsan olmaz tabii o işler.

@Plesk adam pandizotu kesmiş kolunu koymuş. Bagaja da amfi yerleştirmiş.

Bu arabalar bugüne kadar muayeneden geçti mi. Geçti.

Merceksiz çakma zenon far geçti mi. Geçti.

Hep yasaktı. Bu kadar süre gormezden gelirsen hak sanır millet.

Görecektin.

Benim ilk arabamda vardı gayet de reklamcıda yaptırmıştım senelerce de sürdüm o halde. Yine yasaktı da sallamadım çünkü o zamanlar koymuyordu cezalar. Hatta yeri geldi siyah marker kalemle üzerinden bile geçtim. Farklı olmak güzel geliyordu o zamanlar

Geri