apolitik insan

Konu sahibi son olarak 2755 gün önce görüldü
bizi uğraştırmasınlar harakiri yöntemiyle hüdaya bir adım daha yaklaşsınlar. Zira daha fazla siyasi olaylara karışamam, yağlı kurşun yiyemem anam

Bu ülkede siyaset yapılamayacağını bilen kişidir.

Bazıları siyaseti takip etmez, ülkeden geri kalmıştır resmen. Apolitik sıfatının arkasına yerleşir. öyle işte.

Siyasetin türlü işgüzarlığa dönüştüğü günümüzde en masum kalanıdır.

Politikanin kendisine hicbir sey katmayacagini bilen insandir.

Mümkün değil .Sofranıza gelen ekmekte bile siyaset vardır.

Antik yunan çağında "Idiotes" diye hor görüldü,bilerek siyasi yaşantıdan uzak duranlara.

APolitik kelimesi ihtira.
Bence hiç estetik durmuyor.

Araba size yol kenarindaki camuru firlatti diye, ne camurun temizliginden vaz gecersiniz, ne de arabayi kullanmaktan. Ahmak degilseniz, ne camura kizarsiz, ne arabaya. Onun icindeki insana sitem edersiniz, kibarlik seviyenize gore. Biraz agresifseniz daha agir konusursunuz, olabilir.

Yeryuzunde bunca zulum varken, birilerinin amaaan siyaset kotu seydir en iyisi uzak durmak diyen insanin sahsiyeti felce ugramis demektir. Apolitigim diyerek hava atan insan bombostur, bu hayatta kayda deger hicbir faydasi yoktur. Kediler icin kapiya koydugu bir kap su ile ovunsun dursun. Artist.

Sana camur bulastiysa, camurun sebebini arayacaksin. Elinden ne geliyorsa onu yapacaksin.

Oyle oturup zulmu izleyeceksin, sonra sagda solda elestiri yapacaksin oyle mi? Haydeeee.

Koku bos savunular bunlar. Taraf olmayan bertaraf olur. Gerekirse en beterinden yana ol ama bos kume olma. Yegdir.

Kimsenin apolitik oldugunu dusunmuyorum, sadece bu ulkede politik dusunceleri yuzunden direkt olarak damgalandigi icin insanlar, bir muddet sonra siyaset konusmamayi tercih etmis olabilir.

Elbette politika hayatımızın her yönünü etkiliyor, bu konuda herkesin kendine göre düşünceleri inandığı şeyler vardır, lakin ben bu konuda konuşmayı ve tartışmayı çok gerekmedikçe sevmiyor ve yapmamaya özen gösteriyorum.

hepiniz cahilsiniz konu açmış yorum yapmamışsın, hasta filan mıydın o ara Hatem

Geri