apartmandaki sesler

• Kullanıcı Azra
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Konu sahibi son olarak 3316 gün önce görüldü
Birbirlerini mi boğazlıyorlar acaba diye düşünüp her seferinde kapıyı açıyorum ama kahkaha atıyorlarmış meğersem.s bu random şeklinde devam ediyor

Yatak gicirtisindan,sabahlari kusma seslerine kadar,banyoda soyledigi sarkilara kadar insanin mahremini ortaya seren bir durum.

sanarsın ki dinazorlar ilişkiye giriyor.

Ilk yorumu okuyunca bizim eski apartmandaki yasli dul teyze aklima geldi nedense. Hic aksatmaz her gecisimizde acar bakardi. Apartmanda da mi konusmiyahh. Bi de ust katta 5 cocuklu bi aile vardi.6.cocugun temelini sanirsin birlikte attik.
Masallah abla apartmana konser veriyodu.. neyse bi keresinde ben yaptim bunu. Baktim kapinin onunden hasir husur sesler geliyo. Noluyomnkym dedim actim kapiyi. Bizim komsunun mutaasip kiziylan sucu oldugunu tahmin ettigim elemani kapi onunde yiyisirken bastim. Fenaydi. Bu arada hasir husur sesler kizin basortusnden geliyodu. Bi daha gorseydim evin anahtarini vereceedim bi gunlugune. Neyse ki goremeden tasindik o getto mahallesinden.

Neyse ki bizim apartmanda hiç böyle sesler çıkmıyor hatta sevişmiyorlar bile..

tuvalette üst komşuların sesini duyuyorum çocuklarına kızıyor
ayyy bu ne yaaa şu sifonu çekin diyorum size dimi :PP
eski evimde de gece yatakta üst komşuların yatağındaki konuşmaları geliyordu
aklımda şunlar kaldıı
ömerr ama ben seni seviyorum
beni sevip sevmediğini sormadım sana
dedi öküzz

yarattığımdır. geceleri zevk-ü sefa için olmayacak işler peşinde koşarım.

Alt komşumuz adeta bir terminatör, her gün akşam terör estiriyor... eski mahallede alt komşunun oğlu tam bir çinçinli darbukacıydı latif doğan dinletirdi bize ses sistemiyle... mustaribim bu konuda başım beladan hiç kurtulmaz

Anaaaaa..
Kurbanım bizim tek katlı bahçeli evlere..

tamam çocuğa lafım yok da sabah 7de tadilata, temizliğe ne gerek var :T:

Gecen gece kavga vardi ust katimda mesela. Heyecanli oluyor. Kadin , sen kotusun , kotusun sen diye diye ic cekiyordu.
Kotu adam , aglatti kadini , ne yaptiysa artik.

bizim apartmanda da her pazar(!) bir tamirat çalışma felan olur, istisnasız.

geçen pazar da karşı daireye çelik kapı montajı yapıyolardı. ulan heryeri toz yapmışlar ayakkabılarım terliklerim bembeyaz olmuş.

Adam öksürmekten bogulucakti be.s

viaport venezia de la 2017 rezidanslarında oturduğumuz için bu fakir konusuna yorum atmayacağım.

en güzel sesler hep duştan gelir...
Edit : Neden aklıma Cartel'in Evdeki Ses şarkısı geldi aceba? Kerim işi götürmüştü ondan olsa gerek.

[YOUTUBE]1dJjAq83joM[/YOUTUBE]

Yeni evli çift var alt katımda.sagolsunlar her gece inlemelerini, oynasmalarini duyuyorum.s

Geri