Apartman ve iş gruplarında yazılan saçma şeyler

• Kullanıcı Run
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Şimdi arkadaşlar her apartman da en az bir en fazla iki tane sıkıntılı tipler vardır.. her şeye itiraz eden, hekesin dediğinin tersini savunan, aidat vs geciktiren.. gruplara garip ve saçma mesajlar yazan..
Aynı şekilde iş gruplarında alakasız şeyler paylaşan, bu ne lan dedirten şeyler.. evet onlar bir tarikat, her yerdeler..
Favorim apartman grubuna atılan cuma ve kandil mesajları :) ne alaka kardeşim ne.

• Kahkaha
Tepkiler: Aze
genelde benim yerime arabasını park eden arkadaş arabasını alabilir mi diye araba fotoğrafıyla birlikte otoparktan yazılan mesajlar çok fazla binamızın grubunda .p

saçma değil ama her gün muhakkak olur .p

bizim sitede öyle şeyler yok ya
geçen muhtar adayı geldi biraz konuşup gitti

Hizmetliyi kullanıp kuyusunu kazan kıl komşu bildirisi.

Kurumun dış misyon temsilcilikleri ile organizasyon yürüten biriminde çalışıyorum. Cumhuriyetin 100. Yıl dönümünde bir otelde organizasyon düzenledik, üç gün geceli gündüzlü çalışıyoruz. Gece bazen kuruma vitolar bırakıyor bizi eğer epey geç olduysa. Oradan evlere dağılıyoruz. Neyse bir arkadaşımız var, kız arkadaşımız; bildiğin avelin biri:d Vitoları kendi emrinde, şoförlerini de özel şoförü sanıyor. Gece vitonun biriyle kendini eve bıraktırmış,sonra sanırım bir karışıklık olmuş; diğer arkadaşlar mağdur olmuş. Beni özkan alıyordu, ben sonra wp grubundaki yazışmalardan haberdar oluyorum. Araçlardan sorumlu arkadaşımız bunu böyle üstü kapalı anlatarak araç kullanımına dikkat edilmesi gerektiğini yazıyor, arkadan malum kadın, “otele kuruma gelen araç beni neden eve bırakamıyor kii? Benim arabam bozuk” yazmış kdjdjd Kimse cevap vermedi, kimse suratına da bakmadı organizasyon kalanı boyunca:d Çünkü öncesinde de işten kaçıyordu. Sabah baktım otelde tek başına bir masada kahvaltı ediyordu… Halen grupta en saçma mesajları yazan o. Bu insanların yersiz özgüvenleri ve kendini saçma bir yerde konumlandırması beni öldürüyor jfj

Ben Veli grubunda kiralık ev arayan bir veliye kızıp gruptan ayrılalı 2 yıl oldu..d

Apartmandan 2 komşu ile kavgalı olduğum için o grupta yer almıyorum apartman ile ilgili haberleri konuştuğum diğer sakinlerle kurduğumuz gruptan alıyorum.. .p

Geri