Anya Taylor-Joy’lu “The Menu”

Konu sahibi son olarak 3 gün önce görüldü

Anya Taylor-Joy’lu “The Menu” Filminin Vizyon Tarihi Açıklandı

18 Kasım’da sinemalarda.

Ralph Fiennes ve Anya Taylor-Joy’un başrolünü üstlendiği “The Menu” filminin vizyon tarihi açıklandı.

Searchlight, salı günü yaptığı açıklama ile Mark Mylod tarafından yönetilen kara komedi “The Menu”nün 18 Kasım’da sinemalarda vizyona gireceğini duyurdu. Mylod kısa süre önce HBO’nun sevilen dizisi Succession’daki çalışmalarıyla PGA Ödülü ve Emmy kazanmıştı.

Senaryosu Seth Reiss ve Will Tracy tarafından kaleme alınan film, seçkin bir şefin yemeklerini yemek için sahil adasında yolculuk yapan bir çift etrafında şekilleniyor. Ralph Fiennes ve Anya Taylor-Joy’un başrolünü üstlendiği filmde Hong Chau, Janet McTeer, Judith Light, Reed Birney, Paul Adelstein, Aimee Carrero, Arturo Castto, Mart St. Cyr, Rob Yan ve John Leguizamo gibi isimler yer alıyor.

The-Menu--940x627.jpeg

film aslında baya iyi hatta çok iyi,konusu ve oyunculuk baya iyi. özellikle Ralph Fiennes harika oynuyor,film iyi gitse de bana sonu anlamsız geldi,şefin ve yardımcılarının geldiği hal bana saçma geldi tabi bu benim fikrim,tavsiye ederim.

10/7

@Larien bunu bana onermisti, sinemada izleme firsatini kacirdim ama bir sekilde bulup izleyecegim.

Geri