Antidepresan ilaçları çok para tutarmı?

Konu sahibi son olarak 3802 gün önce görüldü
Hayatında hiç ruh hastalıkları bölümüne tedavi olmaya gitmemiş biri olarak endişe,nedensiz korku,bazen hayattan bezmişlik bazense aşırı mutluluk durumları ile karşı karşıya kalıyorum.sigortam var fakat yinede maksimum ne kadar tutar ilaçlar merak ediyorum?

Anksiyete tedavisi alman yeterlidir. ilaca gerek yok bence. ben red ettim ilaclari hep:) sosyal projeler varsa onlara katil onlarla ugras. ugrasicak birseyin olmadigi icin o tarz dusuncelere giriyorsun dostum :)

akineton 1000 lik iç ama
tabi bakırköyde yattıysan tavsiye ederim.

Ilacin yan etkileri, ilacin etkisinden daha fazla. Kullansan bile pek degisiklik gormeyeceksin. Hem kendi kafana gore anti depresan alinmaz ki.

Anksiyete tedavisi alman yeterlidir. ilaca gerek yok bence. ben red ettim ilaclari hep:) sosyal projeler varsa onlara katil onlarla ugras. ugrasicak birseyin olmadigi icin o tarz dusuncelere giriyorsun dostum :)

sosyal medyada takılmak gibi bişeymi abi? bi işe yaramıyo o ya :(

Ilacin yan etkileri, ilacin etkisinden daha fazla. Kullansan bile pek degisiklik gormeyeceksin. Hem kendi kafana gore anti depresan alinmaz ki.

kafama göre değilki hastaneye gidicem doktor yazıcak zaten kafaya göre antidepresan vermiyor eczane.

Geri