Anti Militarist

• Kullanıcı Run
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
kamil0920 beyfendi nin Bahtiyar için kullandığı söz.
- Antimilitarizm, kelime ve anlam bilimi olarak militar yani silahlı bir hareket veya eylem karşıtlığıdır. Siyaset ile ilgili bu madde bir taslaktır.

Dünyanin en kadirikci terimlerinden.

konuya tanrı dağı kadar türk, hira dağı kadar müslüman olan süreyya geldi diye anlık sevindim lan...
Şu an konuşuyoruz, ayak ayak üstüne atmış macchiato içip, puro tüttürüyor ve benim gündeme dair yorumlarımı dinliyor..
Ben de gezip gördüğü, çektiği fotoğraflara bakıyorum şimdi.. birkaç balta girmemiş orman ve insan yüzü pek görmemiş adaları gezmiş, sorular soruyorum..
Bahçeli'nin durumu hakkında da bilgiler verdim..
Stuttgart düşes'i Berlin ülkü ocakları genel başkanı, Hannover imamı sevgili Süreyya hanımcığım :*

Şu an konuşuyoruz, ayak ayak üstüne atmış macchiato içip, puro tüttürüyor ve benim gündeme dair yorumlarımı dinliyor..
Ben de gezip gördüğü, çektiği fotoğraflara bakıyorum şimdi.. birkaç balta girmemiş orman ve insan yüzü pek görmemiş adaları gezmiş, sorular soruyorum..
Bahçeli'nin durumu hakkında da bilgiler verdim..
Stuttgart düşes'i Berlin ülkü ocakları genel başkanı, Hannover imamı sevgili Süreyya hanımcığım :*
yaz ona yaz, düşe kalka büyür gelişir insan ama keşke kalkışlar bunca yavaş olmasa...

Geri