Anti-Fan Kulüpleri Hakkında Ne Düşünüyorsunuz ?

Konu sahibi son olarak 3783 gün önce görüldü
Anti-Fan kulüpleri hakkında ne düşünüyorsunuz ?

o da bir dusunce ama yani karsiysan niye anti fan klub kuracak kadar ugrasirsin anlamiyorum, yani katilmazsin, o konu hakkinda konusmazsin olur biter illaki anti oldugunu gostermek icin ugramak sacma bence biraz ilgi ihtiyacindan kaynaklaniyor sanirim ya da fandom bir aile gibi ya kendine o ailede yer bulamayinca yeni aile yaratma istegi gibi bir sey

Fan diyince benim aklıma bilgisayar fanı, vantilatör bide hani şu kapıların girişlerinde oluyo adı ney tam bilmiyorum onlar geliyo aklıma :dusun:

Heillsfhyst çok güzel anlatmışın bende böyle düşünüyorum ama millet nasıl yorum yazacak merak ediyordum =)) Katre-i Matem Allah seni ne etmesin en ilginç şeyleri de hep sen bulursun :D

Çok antipatik buluyorum.
Yani onların karşı olmasına karşıyım. Çarşılı değilim ama alayına karşıyım muhaliflik kanımda var. Ve o antimtrak grupların kurulma amacını ve psikolojisini çok iyi anlıyorum. Adamlara karşıyım ama haklılar :D

bilmedigi anlamadıgı şey hakkında ön yargılı davranıp kötüleme işi bana göre değil anti fanlar hakkında hiç birşey düşünemiyorum ...

neyse size şarkı armagan ediyorum iyi dinlemeler :D
[YOUTUBE]t6fPzVNIEB0[/YOUTUBE]

Geri