Antalya'ya bisikletle gittik :)

Konu sahibi son olarak 3540 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Merhaba değerli forum üyeleri. Kısaca mevzu şu;

Akşam oturuyorduk arkadaşımla evde, bi anda aklımıza esti hadi yarın bisiklet sürelim. Ama biz öyle bir şey yaptık mı illa abartacağız ya, nereden estiyse artık aklımıza, Antalya'ya gidelim dedik. İyi tamam dedik geceden bisikletciyi aradık tüm teçhisatı kiraladık sabah erkenden düştük yola..
Yol 5 saat falan sürdü ama yolda önümüze gelen her yerde durduk. Antalya sahile inip bir güzel de yemek yedik ama sahilde bisiklet sürmek yasak diyerek bir bayan polis bizi durdurdu. Bayan polis bize ceza yazarken yanımızdan rahat 10,12 tane bisikletli geçti, bayan bizze niye taktı bilmem :)

P6Ebnv.jpg

P6Eb0Q.jpg

Neyse öyle işte :)

fotoğrafları alternatif bir siteye yükleyip tekrar düzenleyebilir misiniz konuyu. paylaştığınız linkler forumun ayıplı kelime bloğuna takılmış.

Nerden çıktınız yola?
Fena fikir değilmiş aslında, bisikletçi bi arkadaşım var uzun yollara çıkıyor,ona takılabilirim belki.

fotoğrafları alternatif bir siteye yükleyip tekrar düzenleyebilir misiniz konuyu. paylaştığınız linkler forumun ayıplı kelime bloğuna takılmış.

Hocam dediğiniz gibi yaptım. Ancak sitem neden bu filtreye takıldı ? Sebebi ne olabilir ?

Nerden çıktınız yola?
Fena fikir değilmiş aslında, bisikletçi bi arkadaşım var uzun yollara çıkıyor,ona takılabilirim belki.

Bucak ilçesinden hocam. Ancak bu yaz 35 günlük bir bisiklet site turumuz var.

Gece ve Gündüz sizde bisiklet turları yapın :p

:)

Ceza kesilen sahil hangisi? Öyle bir yasak mı varmış burda sizi baya kazıklamışlar.s.s
Bucak'tan Antalya'ya baya iyi gelmişsiniz tebrikler :d

haber ya da video linkleri dışındaki linkleri reklam kapsamında değerlendirip engelliyoruz heralde, ben de bilmiyorum. adksafkak sitenizi profilinizdeki kısıma yazabilirsiniz.

yakışıklı adamsınız polis abla iş olmuş olabilir size :D

Rüya Perisi Enes zaten hergün bisiklet turu yapiyo
geldiğimde onun bisikletini alıcam elinden görücek o :T:
Bu arada iki nicki de erkek yapmışım ikimizi etiket yaparsan
millet yanlış anlar :kiki:

meclisiala bisiklet turu yapmadim ama harika bişi olmalı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri