Antalyaspor - Fenerbahçe ( 0 - 2 )

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
Gesenin puan kaybettiği hafta galibiyet çokzel… jfjfjjf
Konu da öksüz kalmış. İnş hayattasınız…

bizim taraftar "mourinho'nun futbolu bu, hiçbi zaman hücum futbolu oynamadı" falan diyor ama alakası yok, mourinho'nun futbolu bu değil. bu oynanan, mourinho futbolunun oynanmaya çalışılıp becerilemeyen hali. fakat bir şekilde hem ligde hem avrupa'da skor alınıyor, bu açıdan şanslıyız. allah'tan hocanın kendisi de eksiklerin ve problemlerin farkında da her maçtan sonra buna dair açıklamalar yapıyor. ben bu takımın 2 ay daha zamana ihtiyacı olduğunu düşünüyorum. özellikle ligde rakiplerimiz zayıf ve yeteneksiz olduğu için puan kaybımız az olur, avrupa'da ise kayıplar olsa da ilk 24'e rahat girilir ve ilerlenir.

...özellikle ligde rakiplerimiz zayıf ve yeteneksiz olduğu için puan kaybımız az olur.
ligde rakiplerin anadolu takımlarıysa kabul. başta galatasaray ve beşiktaş olmak üzere derbi maçlardan şu oyunla puan alabileceğinizi düşünmeniz.

Deplasmanda Antalyaspor’u 2-0 yendiğimiz maçın ardından Teknik Direktörümüz Jose Mourinho, yayıncı kuruluşa konuştu.

Dzeko’nun ofsayt gerekçesiyle iptal edilen golü sonrası gösterdiği tepkiyle ilgili Mourinho, “Ofsayt olmadığıydı. Sol bekin pozisyonuna baktığınız zaman Dzeko ofsaytta değil. Bizim taktik kameramızın perspektifinden baktığımız zaman o pozisyon temizdi.” dedi.

Szymanski’nin performansıyla ilgili soru üzerine Portekizli çalıştırıcı, “Szymanski şöyle bir oyuncu: Harika oynamadığı zamanlarda bile takıma yapmış olduğu katkı bizler için çok önemli. O baskıdaki şiddetimizin devamlılığını sağlayabilecek bir oyuncu. Bunu 90 dakika boyunca yapabilen bir oyuncu. Savunma arkasına koşular yapan, savunma oyuncuları arasındaki boşlukları değerlendiren bir oyuncu. Bizim için her zaman çok önemli bir oyuncu. Tabii ki her maç, her dakika oynadığı için zaman zaman yorgun gözükebilir ama bizim takımımız için çok önemli bir oyuncu.” yanıtını verdi.

Fenerbahçe’nin oyunuyla ilgili de Teknik Direktörümüz Jose Mourinho, “Her maç aynı soru soruluyor. Ne zaman en tepede olacaksınız, gelişiminiz yüzde kaç gibi sorular sürekli soruluyor. Muhtemelen basın toplantısında da aynı sorular gelecektir. Ben buna cevap veremem. Benim söyleyebileceğim tek şey çok daha fazla çalışmamız gerekiyor. Bazı davranışları ve bazı mantaliteleri elinizi şaklatarak değiştiremiyorsunuz ama herkes her şeyin çok hızlı olmasını istiyor. Fakat futbol böyle değil. Futbolda istikrar olması gerekiyor. Biz de bunu yapmaya çalışıyoruz. Bugün zor bir maç oldu. Alex takımını gerçekten çok iyi hazırlamış. Savunma anlamında çok organize ve sert bir takım vardı. Zorluk yaşadık. Bize zorluklar çıkardılar. Bugün zorluk yaşamayan tek taraf VAR hakemleriydi. Çünkü birçok durumda 5 saniyede karar verebildiler ama Antalya bizi çok zorladı. Aynı zaman da havada çok sıcaktı. Sanki stadyumda hava akışı yok gibiydi. Dolayısıyla tempomuzu yüksek tutmak kolay olmadı. İkinci yarıda en önemli şey kazanmaktı ve ikinci yarıda kazanmak için gereken oyunu oynadık. Özellikle ligde son almış olduğumuz kötü mağlubiyetten sonra üç günde oynadığımız iki maçı kazandık. Böyle durumlardan çıkmak için en önemli şey yeni maçınızı oynayıp, kazanmaktır. Bu da bize birazcık moral veriyor. Şimdi önümüzde bay haftası var. Twente maçından sonra bir sonraki maça kadar uzun süre olacak. Benim açımdan da şu önemi var. Kızımın düğünü olacak.” dedi.

Asbaşkanımız Acun Ilıcalı, Antalyaspor galibiyetinin ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Karşılaşmayı değerlendiren Ilıcalı şu şekilde konuştu:

“Antalya’da beklenmedik derecede sıcak bir hava var. Böyle zor bir havada böyle güzel bir takıma karşı galibiyet aldığımız için çok mutluyuz. Futbolcularımızı, hocamızı tebrik ediyoruz. Bizim için çok önemli bir maçtı. Puan farkını yukarıyla kapamış olduk hem de takımımızın geleceğiyle ilgili uzun bir yolculuktayız. Bu galibiyetin çok faydalı olacağını düşünüyorum.

Yönetici arkadaşlarımla da konuştum. Böyle sıcak sıcak, tam pozisyon değerlendirmeden açıklama yapmak istemiyoruz. Bildiğimiz her şeyi bir araya getirip öyle konuşmak istiyoruz. Bunu da bir, iki gün içerisinde yapacağız. Türkiye’de şu anda olan garip şeyler var. Taraftarlarımız şunu çok iyi bilsinler; aynı filmin oynanmasına izin vermeyeceğiz. Federasyonumuza güveniyoruz. Başkanımız da o konuda bir açıklama yaptı. Yeni bir federasyon. Federasyonumuzun niyeti gayet iyi. Olan gariplikleri onlarla paylaşacağız, videoları da onlara ileteceğiz. Bugün olan şeyleri herkes görmüştür herhalde. Çok net bir penaltı pozisyonunun verilmemesi… Onu boş verin, vermeyi geçtik, incelenmemesi… Bizim VAR’ların yaklaşık 5 saniye ile 15 saniye arasında 100 metre koşusu gibi yapılıp başka VAR’ların maratona dönmesi, son derece uzun uzun incelenmeler olması, bizde de ’haydi başlayın’ olması… Bunlar çok garip şeyler. Öncelikle pozisyonları hep beraber inceleyelim, hakem hocalarımızın dediklerine bakalım, ondan sonra da isterseniz bununla ilgili gerekli açıklamaları yapacağız. İki gün içerisinde önemli açıklamalar yapacağız. Taraftarlarımız şunu iyi bilsinler; hep söyledik, söylemeye de devam edeceğiz. Biz bir maçla yıkılmayız, biz Fenerbahçe’yiz. ‘Mağlubiyet almayacağız.’ demedik, ‘Biz şampiyon olacağız, onun için bu yola baş koyduk.’ dedik. Bir mağlubiyet aldığımız zaman bizi bozmaya çalışanlar hedeflerine ulaşamadılar, ulaşamayacaklar. Hepimiz bu yola baş koyduk. İnşallah hocamızla beraber –ona da güveniyoruz- iyi günler bizi bekleyecek.

Bu konularda şahsi görüşlerimi söylemek istemiyorum. Maçla ilgili genel bir açıklama yaptım. Bir, iki gün içerisinde daha detaylı açıklamalar yapacağız çünkü konuşulması gereken konular çok.

Bize süre verin. Buraya çok genel bir futbol değerlendirmesi yapmak için gelmedik. Açıkçası çok mutluyuz, yolumuzda ilerliyoruz hem Avrupa’da hem Türkiye’de. İnşallah en kısa zamanda açıklamaları yapacağız.

Futbol bu. Herkes puan kayıpları yaşayacak. Kimse takımları yenilmez zannetmesin. Hiçbir takım yenilmez değil. Futbol bu, yenme ve yenilme olacak. Uzun bir maraton. İpi göğüsleyen taraf olmak istiyoruz.”

Önümüzdeki süreçte öncelik Twente maçı ve sonrasında bay haftası ile milli ara var ki bu da bizim için büyük avantaj olacaktır. Takımın kendini göstermesi bir anda olmayabilir fakat puan kaybı yaşamadığımız sürece bu sorun bir şekilde aşılacaktır.

ligde rakiplerin anadolu takımlarıysa kabul. başta galatasaray ve beşiktaş olmak üzere derbi maçlardan şu oyunla puan alabileceğinizi düşünmeniz.
anadolu takımlarını kastetmiştim tabii ki ama beşiktaş'tan puan alamamak mı? jhsdh. yani derbi olduğu için her ihtimale açık tabii ki ama asıl "şu oyun" dediğimiz oturmamış oyunla bile mevcut beşiktaş bizden 1 puan alırsa kendini şanslı saymalı. beşiktaş'ın çok dar bir kadrosu ve çok kötü bir defans hattı var, ciddi rakiplere karşı iş yapmaz o kadro.

anadolu takımlarını kastetmiştim tabii ki ama beşiktaş'tan puan alamamak mı? jhsdh. yani derbi olduğu için her ihtimale açık tabii ki ama asıl "şu oyun" dediğimiz oturmamış oyunla bile mevcut beşiktaş bizden 1 puan alırsa kendini şanslı saymalı. beşiktaş'ın çok dar bir kadrosu ve çok kötü bir defans hattı var, ciddi rakiplere karşı iş yapmaz o kadro.
ya git Allah aşkına maçınızı bir daha izle...
Bak unutma şöyle akıcı , muazzam oynayan , diri, süper oynayan takımınızı izle...

ya git Allah aşkına maçınızı bir daha izle...
Bak unutma şöyle akıcı , muazzam oynayan , diri, süper oynayan takımınızı izle...
yahu ben kabul ediyorum zaten kötü oynadığımızı... bence 2 ay zamana ihtiyacı var takımın diyorum. ama kazanıyoruz en azından diyorum. siz de biraz gerçekçi olun kadronuz konusunda, üzüleceksiniz sonra:d ajax maçı kaza değil kaderinizdi, her iyi takım size aynı tarifeyi uygular. rasko demişti dersiniz...

yahu ben kabul ediyorum zaten kötü oynadığımızı... bence 2 ay zamana ihtiyacı var takımın diyorum. ama kazanıyoruz en azından diyorum. siz de biraz gerçekçi olun kadronuz konusunda, üzüleceksiniz sonra:d ajax maçı kaza değil kaderinizdi, her iyi takım size aynı tarifeyi uygular. rasko demişti dersiniz...
Bizde eksiklerimizi biliyoruz Rasko. 2 ay içinde diyorsun demek eee bunu dert etmemeliyiz bizde o zaman. ocakta transferlerle daha güçlü oluruz ömjefkdjkfjd:D ( 2 ayda fark ne olur rasko için önemsiz demek arkadaşlar:D)
Ajax maçı tamamen kaza idi. şöyle bir kaza ama yanlış kadro kazası. En azından maç 4 0 değil de 2 0, 2 1, 2 2 , 3 3 bitebilirdi kazası bu. Kader sizde JM ile kaderinizi yaşıyorsunuz:D

Bizde eksiklerimizi biliyoruz Rasko. 2 ay içinde diyorsun demek eee bunu dert etmemeliyiz bizde o zaman. ocakta transferlerle daha güçlü oluruz ömjefkdjkfjd:D ( 2 ayda fark ne olur rasko için önemsiz demek arkadaşlar:D)
Ajax maçı tamamen kaza idi. şöyle bir kaza ama yanlış kadro kazası. En azından maç 4 0 değil de 2 0, 2 1, 2 2 , 3 3 bitebilirdi kazası bu. Kader sizde JM ile kaderinizi yaşıyorsunuz:D
yahu niye anlaşamadık dkfj bu takım kötü oynasa da lig yeteneksiz olduğu için kazanıyor diyorum, düzgün oyun için 2 aya ihtiyacı var ama çok kayıp yaşamadan kazanmaya devam eder diyorum. fark falan açılmaz yani. zaten o 2 ayın 20 günü de bay ve milli ara ile geçecek.

siz ocak ayında transferlerle kadroyu fb gs seviyesine çıkarabileceğinize inanıyorsanız benim uyarmam da boşa, üzülmeye mahkumsunuz...

yahu niye anlaşamadık dkfj bu takım kötü oynasa da lig yeteneksiz olduğu için kazanıyor diyorum, düzgün oyun için 2 aya ihtiyacı var ama çok kayıp yaşamadan kazanmaya devam eder diyorum. fark falan açılmaz yani. zaten o 2 ayın 20 günü de bay ve milli ara ile geçecek.

siz ocak ayında transferlerle kadroyu fb gs seviyesine çıkarabileceğinize inanıyorsanız benim uyarmam da boşa, üzülmeye mahkumsunuz...
sensin rasko sen :D:D:D
tavsiyem bizi düşünme :=)

Geri