Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
ligde rakiplerin anadolu takımlarıysa kabul. başta galatasaray ve beşiktaş olmak üzere derbi maçlardan şu oyunla puan alabileceğinizi düşünmeniz....özellikle ligde rakiplerimiz zayıf ve yeteneksiz olduğu için puan kaybımız az olur.
anadolu takımlarını kastetmiştim tabii ki ama beşiktaş'tan puan alamamak mı? jhsdh. yani derbi olduğu için her ihtimale açık tabii ki ama asıl "şu oyun" dediğimiz oturmamış oyunla bile mevcut beşiktaş bizden 1 puan alırsa kendini şanslı saymalı. beşiktaş'ın çok dar bir kadrosu ve çok kötü bir defans hattı var, ciddi rakiplere karşı iş yapmaz o kadro.ligde rakiplerin anadolu takımlarıysa kabul. başta galatasaray ve beşiktaş olmak üzere derbi maçlardan şu oyunla puan alabileceğinizi düşünmeniz.
ya git Allah aşkına maçınızı bir daha izle...anadolu takımlarını kastetmiştim tabii ki ama beşiktaş'tan puan alamamak mı? jhsdh. yani derbi olduğu için her ihtimale açık tabii ki ama asıl "şu oyun" dediğimiz oturmamış oyunla bile mevcut beşiktaş bizden 1 puan alırsa kendini şanslı saymalı. beşiktaş'ın çok dar bir kadrosu ve çok kötü bir defans hattı var, ciddi rakiplere karşı iş yapmaz o kadro.
yahu ben kabul ediyorum zaten kötü oynadığımızı... bence 2 ay zamana ihtiyacı var takımın diyorum. ama kazanıyoruz en azından diyorum. siz de biraz gerçekçi olun kadronuz konusunda, üzüleceksiniz sonra:d ajax maçı kaza değil kaderinizdi, her iyi takım size aynı tarifeyi uygular. rasko demişti dersiniz...ya git Allah aşkına maçınızı bir daha izle...
Bak unutma şöyle akıcı , muazzam oynayan , diri, süper oynayan takımınızı izle...
Bizde eksiklerimizi biliyoruz Rasko. 2 ay içinde diyorsun demek eee bunu dert etmemeliyiz bizde o zaman. ocakta transferlerle daha güçlü oluruz ömjefkdjkfjdyahu ben kabul ediyorum zaten kötü oynadığımızı... bence 2 ay zamana ihtiyacı var takımın diyorum. ama kazanıyoruz en azından diyorum. siz de biraz gerçekçi olun kadronuz konusunda, üzüleceksiniz sonra:d ajax maçı kaza değil kaderinizdi, her iyi takım size aynı tarifeyi uygular. rasko demişti dersiniz...
yahu niye anlaşamadık dkfj bu takım kötü oynasa da lig yeteneksiz olduğu için kazanıyor diyorum, düzgün oyun için 2 aya ihtiyacı var ama çok kayıp yaşamadan kazanmaya devam eder diyorum. fark falan açılmaz yani. zaten o 2 ayın 20 günü de bay ve milli ara ile geçecek.Bizde eksiklerimizi biliyoruz Rasko. 2 ay içinde diyorsun demek eee bunu dert etmemeliyiz bizde o zaman. ocakta transferlerle daha güçlü oluruz ömjefkdjkfjd( 2 ayda fark ne olur rasko için önemsiz demek arkadaşlar
)
Ajax maçı tamamen kaza idi. şöyle bir kaza ama yanlış kadro kazası. En azından maç 4 0 değil de 2 0, 2 1, 2 2 , 3 3 bitebilirdi kazası bu. Kader sizde JM ile kaderinizi yaşıyorsunuz![]()
sensin rasko senyahu niye anlaşamadık dkfj bu takım kötü oynasa da lig yeteneksiz olduğu için kazanıyor diyorum, düzgün oyun için 2 aya ihtiyacı var ama çok kayıp yaşamadan kazanmaya devam eder diyorum. fark falan açılmaz yani. zaten o 2 ayın 20 günü de bay ve milli ara ile geçecek.
siz ocak ayında transferlerle kadroyu fb gs seviyesine çıkarabileceğinize inanıyorsanız benim uyarmam da boşa, üzülmeye mahkumsunuz...