Antalya’nın öteki yüzü.!

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
Yazın bir kaç kez gittiğim Antalya’ya kışa doğru gitmeyi tercih ederdim ta ki iki sene öncesine kadar.!Çarşısı ve kaleiçi civarını rahatlıkla gezerdim çok güzeldi..ama iki yılda çok değişmiş sokakta yatanlar,madde bağımlısı adım başı dilenci insanlar zombi gibi olmuş..Resmen genel anlamda ülkenin ruhu,mutluluğu çalınmış..

Yaz aylarında çalışmak için gelen ve sokaklarda, plajlarda konaklamaya çalışan kişiler oluyor. Polis ne kadar denetim yapsa da vatandaşların da ihbar etmesi gerekir.

Alanya da ve kaş`ta bulundum alanya da böyle sersefil otel bölgeleri haric yıkık dökük virane keza izmirin girişi ve bazi yerleride döküntü Kaş okadar değil belediyelere kim bakiyor bilmiyorum ama hiç yakışmıyor böyle olmamasi gerekli çok yazık.

Bir de Nevşehir'e baktım okadar güzel bir şehir ki dogasi zaten hayran bırakıyor ama evleri sokaklari şehir içi düzenlemesine hayran olmamak elde değil.

ölene kadar gitmesem de olur antalya'ya, sevmem

• Alkış
Tepkiler: ne
Alanya da ve kaş`ta bulundum alanya da böyle sersefil otel bölgeleri haric yıkık dökük virane keza izmirin girişi ve bazi yerleride döküntü Kaş okadar değil belediyelere kim bakiyor bilmiyorum ama hiç yakışmıyor böyle olmamasi gerekli çok yazık.

Bir de Nevşehir'e baktım okadar güzel bir şehir ki dogasi zaten hayran bırakıyor ama evleri sokaklari şehir içi düzenlemesine hayran olmamak elde değil.
Izmire gittigimde ben şok olmustum. Virane gibiydi giris. Ove ove bitiremedikleri yer burasi mi diye konusmustuk taksici abiyle.

• Alkış
Tepkiler: ne
Izmire gittigimde ben şok olmustum. Virane gibiydi giris. Ove ove bitiremedikleri yer burasi mi diye konusmustuk taksici abiyle.
Bende üzüldüm ve sasirdim öyle bir şehir böyle olmamaliydi

• Beğen
Tepkiler: W
Türkiyenin en ücra köyünden tutun en modern belediyesine kadar hepsi siyaset odaklı hizmete mahsus..Her parti belediyeciliği oy aldığı yerlere göre yatırım yapıyor ona göre davranıyor.Bizim köyden bilirim belediye reisi oy almadığı mahallelerde en önemli caddeler dururken kimsenin gitmediği yollara asfalt döküyordu öbür mahallenin sınırına kadar sonra topraklı yolla devam.Eskiden CHP’nin kaleleri popülerdi şimdi ise akpnin bu düzen zor değişir..

Antalya'nın çok fazla göç alıyor olması şehrin doğal, tarihi yapısını değiştirmez ve birçok şehre göre çok daha güvenlidir. Antalya ve çevresinde çok sayıda tarihi yer var ve bunlar bile başlı başına bir şehri güzelleştirmek için yeterlidir.

Turistlerin en fazla ilgi gösterdiği şehirler arasındadır ve yurt dışı fuarlarda, en çok talep gören kongre şehirlerinden biridir.

Şehrin güvenliğini sağlama amaçlı çok sayıda sivil ve yunus polis görev yapar ancak elbette yaşayanların da duyarlı olup olumsuzlukları ihbar etmesi gerekir.

Geri