Antalyanın neyi meşhur - Antalyanın nesi meşhur

F
  • Kullanıcı Fenerbahçe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Akdeniz Bölgesi
Düden-Kurşunlu-Manavgat Şelaleleri, Dim-Damlataş-Karain Mağaraları, Olimpos-Beydağları-KöPage Rankingülü Kanyon Milli Parkları, Konyaaltı-Lara-Patara Plajları, Turunçgil ve Seracılık Üretimi ile Alanya, Side, Manavgat, Kemer, Kalkan, Kaş Gibi Turizm Merkezleri, Tarihi Kaleiçi Evleri, Altın Portakal Film Yarışması, Kesme Çiçek Üretimi, Aspendos, Perge, Fhaselis, Termessos, Olympos Antik Kentleri

Kabak Çiçeği Dolması, Börülce Salatası, Patlıcan Reçeli, Nohutlu Hibeş, Kabak Çintmesi, Palize, Taratorlu Piyaz, Toros Salatası (Al Köz-Al Göz),

Ayrıca yaz aylarında yerli ve yabancı turistlerin uğrak noktası olması itibariyle turizm açısından önemlidir.

Alanya kalesi, manavgat şelalesi de meşhur yerlerinden biridir.

Bu konu burada bi kalsın, ben çok güzel hortlatacağım <3
piyazı yumurtasız deneyen yavruma da selamlar <3

Sıcağı meşur neyi olacak başga.
sokakta bile klimayla gezenler gördüm..........

Nesi meşhur değil ki. Kadim tarihi, antik kentleri, antik tiyatroları, kaleleri, falezleri, şelaleri, güzel yemekleri, güzel insanları, dağları, yemyeşil kırsalı, portakal bahçeleri, say say bitmez. Antalya'yı gezdikçe, sanki tavşan deliğinden içeri düşüp de harikalar diyarına hayran kalan Alice gibi hissediyorsun kendini.

Köfte ve piyaz ikilisi, turunç reçeli, plajları, antik şehirleri, Alanya-Gazipaşa muzu v.s ilk aklıma gelenler oldu.

Yemek olarak sadece Aksu piyazı meşhurdur. Köftesi değil. Buradaki piyaz Antalya merkezde dahi yoktur.
Onun dışında abartılacak meşhur birşeyi pek yoktur. Gelmeyin daaaa

kim jong-un benim babam diyen adamı

Başlığın hissettirdiği,

Antalya’nın neyi meşhur sorusu, Antalya hakkında araştırma yapanların en çok merak ettiği konulardan biridir. Antalya’nın nesi meşhur diye düşünen birçok kişi, Antalya’nın meşhur şeylerini öğrenmek için Antalya hakkında bilgi aramaktadır. Antalya’nın neyi meşhur denildiğinde Antalya’nın meşhur olan pek çok şeyi olduğu bilinmektedir. Bu nedenle Antalya’nın nesi meşhur sorusu sıkça sorulmakta ve Antalya’nın meşhur şeyleri araştırılmaktadır. Antalya’nın neyi meşhur diye merak edenler için Antalya’nın meşhur olan birçok özelliği bulunmaktadır. Antalya’nın nesi meşhur sorusunun cevabı Antalya’nın meşhur olmasıyla ilgilidir. Antalya’nın neyi meşhur ve Antalya’nın nesi meşhur gibi sorular, Antalya hakkında bilgi edinmek isteyenler tarafından sıkça sorulmaktadır. Bu yüzden Antalya’nın meşhur şeyleri ve Antalya’nın neyi meşhur olduğu konusu Antalya hakkında en çok araştırılan konular arasında yer almaktadır.

bize biraz sıcak gönderin
komşuyuz ayıp oluyor

Al köz al göz mü?

O ne gıııı

Neyi ? Portakal diilmi
Evet hatta tanıtımlarda kullanılan logosu portakaldır.

20100524231217%21Antalya_Alt%C4%B1n_Portakal_Film_Festivali_logosu.jpg

• Ablan Star
Tepkiler: ne
Geri