Antalya'da BİM mağazalarına saldırılması

Konu sahibi son olarak 1019 gün önce görüldü
Antalya'da bazı mahalle ve ilçelerde BİM marketlerinin camları kırılmış ve market camlarına sprey boya ile "devlet baba" yazılmış. Durum iyice ilginç bir hâl almaya başladı.

Bim yüzünden ortalık karışacağı hiç aklıma gelmezdi a101 gülüyordur şuan buna Sjsjsj

Seçim şovu sezonu açılmıştır yazmış biri doğru diyor

Bim yüzünden ortalık karışacağı hiç aklıma gelmezdi a101 gülüyordur şuan buna Sjsjsj
Üçü de dinci ve siyasal islamcı. Yesinler birbirini. Çıkar ilişkisine dayalı beraberlik bunlarınki. Aynen Fetö Tayyib ortaklığı gibi. Bunlardan büyük hain yok bu ülkede.

Üçü de dinci ve siyasal islamcı. Yesinler birbirini. Çıkar ilişkisine dayalı beraberlik bunlarınki. Aynen Fetö Tayyib ortaklığı gibi. Bunlardan büyük hain yok bu ülkede.
Ama ama ama güzel ürünler geliyordu portakallı çikolata topları falan :(

Ciddi bişe diycem. Hakikaten üç harflilere mi acıyorsunuz. Ya bu islamic sermaye marketleri sekuler sermayedarlarin iflasına sebep oldu. Bunlar hak hukuk adamı olsa idi ben bugün onların hakkını en önde savunurdum. Bak Nepal başkanına da aynısı olacak. O da adalet isteyecek. Yetiş ya hukuk diyecek. Çünkü adalet herkese lazım.

Böyle kışkırtmalar olur her seçim öncesi ama sonuç alamazlar bizim ülkemizde. Sonucu sandıkta koyarın önlerine.

Şok market Ülker'e ait, onlarda zaten akp'li.

Ya her bişey de böyle aptal aptal davranıyorlar ya Allah akıl fikir versin.

İsraili protesto etmek için PARA verip COCA COLA alıp yere dökerek protesto ediyor, lan parasını verdin adamın cebine girdi o para :D
Doları protesto için sahte doları yırtıp yaktılar.
Amerika protestosunda çakma iPhone'u kırdılar.

Lan o zaman zamlardan hoşnut değilsin, benzine, elektriğe, doğalgaza, köprü otoyol ücretlerine yapılan zamları eleştir!

Bim'e ya da başka markete zamlı diye saldıracağına, ülkede her şeye zam yapan, verginin vergisini alan hükümete sesini çıkar.

Tabi APTAL değil kafan çalışıyorsa.

rezillik.

bim yerinde olsam öyle olmaz böyle olur diyerek ülke genelinde bir hafta şube kapatırdım.

Geri