Antalya kızları..

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Zayıf,çelimsiz,kısa boylu oluyorlar sanki başka ırktan gibiler çözemedim gitti..

Antalya'da uzun yıllar yaşadım ve halen de bağlantım devam ediyor ancak bu tanıma uyan kızlarla pek karşılaşmadım. Güzel ve oldukça iddialıdırlar ayrıca Antalya çok farklı kültürleri bir arada barındırdığı için yerlisine denk gelmek çok zordur.

Bende Antalya’da çok zaman geçirdim, yerlisi özellikle @Lefty hanımın dediği tanımla uyuşuyor, ama güzellik bu göreceli bir kavram..

Bende Antalya’da çok zaman geçirdim, yerlisi özellikle @Lefty hanımın dediği tanımla uyuşuyor, ama güzellik bu göreceli bir kavram..
Farklı ülke ve şehirlerden o kadar çok insan var ki artık doğma büyüme Antalya'lı bulmak oldukça zor.
İnsanların güzellik ve çekicilik algısı farklı olduğu için genelleme yapmak da mümkün değil elbette.

antalya benim için çok özeldir çünkü yıllar önce gittiğimiz otelde bulunan iki türk ben ve kardeşimdik ve asansörde bir beyefendi bana ''ukraynalı mısın?'' demişti. yaşadığım gururu asla unutamam... bu ülkenin beni hak etmediğini 5 saniyelik asansör yolculuğunda bile anladı adam.
antalya kızları da izmir kızları gibi kendilerini belli eden bir enerjiye sahipler bence. genelde kavruk tenliler ve bacakları güzel. benim tanıdıklarım hep öyleydi. :/
bahtları açık olsun.-babane bitişi-

Farklı ülke ve şehirlerden o kadar çok insan var ki artık doğma büyüme Antalya'lı bulmak oldukça zor.
İnsanların güzellik ve çekicilik algısı farklı olduğu için genelleme yapmak da mümkün değil elbette.
Kesinlikle haklısınız, son dönemlerde yoğun olarak Özbek asıllı insanlar aşırı emlak satın aldılar ve kozmopolit bir şehir…
@Yabani bey’in dediği tanıma uyuyorlar aslında acaba onları yerlilerle mi karıştırdı :))

Geri