Antakya Biberi Zayıflatırmı - Antakya Biberi Kilo Verdirirmi

F
  • Kullanıcı Fenerbahçe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Diyet Ve Sağlıklı Beslenme
antakya biberi zayıflatıyor mu, antakya biberi zayıflatırmı, antakya biberi nasıl zayıflatır, antakya biberi gerçekten zayıflatıyormu, antakya biberi kullanıcı yorumları, antakya biberi kullananlar, antakya biberi kullananların yorumları, antakya biberi kilo verdirirmi, antakya biberi ayda kaç kilo verdirir, antakya biberi kaç kilo verdirir, antakya biberi nasıl zayıflatır

Antakya biberi Antakya, Samandağ'da yetişiyor ve son derece de acıdır. Acı olması sebebiyle kullanım biraz zordur.

Son derece acı olan bu Antakya biberi metabolizmayı hızlandırarak yağ yakımını sağlıyor. Bu biber sayesinde metabolizma hızlı bir şekilde enerji harcıyor. Biverin yanında da bol bol su tüketirseniz yaktığınız yağlar atılır.

Biberin hiçbir zararı yoktur. Hemoroid hastaları da tüketebilir. Kanın pıhtılaşmasını önler ve kanda pıhtılaşma varsa bunu çözer.

Antakya biberi nasıl zayıflatır?
Antakya’ya gitmiştim. Devasa bir masada oturuyorduk. Ben beyaz
peynir ve domates, karşımdakiler tıka basa yiyordu. Ve hepsi benden çok daha zayıftı. “Kilonuzu nasıl koruyorsunuz?” dedim. “Ete limon sıkıyoruz, Antakya biberi yiyoruz” dediler. Yeşil ve sulu bir biber. Acıyı çok severim ama ısırdığım anda acıdan ölüyordum. Dilin damağın resmen şişiyor. İlk üç gün büyük acılar çektim. Ama sonra alıştım, 12 kilo daha verdim. Bu biber, spor yapıyormuş gibi metabolizmayı hareketlendiriyor.

Geri