Annesizlik mi? Babasızlık mı?

Konu sahibi son olarak 55 gün önce görüldü
Annesizlik mi? Babasızlık mı?

Bu konuyu pek hoş bulmadım malesef.

Sacma bir soru olmus cocuk yasta annemi kaybettim babam dan pek hoslanmasam da ikisinin yokluguna da uzulurum.

ikisi birbirinden kötü .

Hiç zamansız ikisini birden kaybettiğinde her gün, her saat soruyorsun ve içinden mırıldanıyorsun sadece birisi olsa tekrar 1 dakika bile görebilsem diye işte o zaman hangisi diye düşünecek kafan kalmıyor.

Nasil cevap vereyim ki :T:

Yanarak mı yoksa bogularak mı ölmek sorusuyla eş değer. Rabbim ikisininde acısını bana yaşatmasın inşallah..

Babasızlığın ne demek olduğunu babamı ellerimle kabire koyduğum an anladım. Sonrası hep özlem...

Sözler kafi olamaz anlatmaya,yaşayan bilir.

bir an annemin ve babamın hayatta olmayışını düşündürüp, onların hayatımda olmalarını, hayatıma yaptıkları dokunuşları düşündüğümde, ne kadar büyük bir nimete sahip olduğumu anımsattığı için konuyu açan arkadaşa teşekkür ederim. nadiren de olsa rüyalarımda onları kaybettiğimi görüp, uyandığımda göz yaşlarımın akmış olduğunu fark etmişimdir. Allah herkesin annesine babasına hayırlı ve uzun ömürler versin. Olmayanlara da sabırlar versin. annem ve babam gibi belkide çocuk yaşta bu sevgiyi, bu hissi hiç yaşamamış olanlar, bundan mahrum olanlara öbür tarafta mükafatının verileceğine inanıyorum. bizlerse elimizdeki değerlerin kıymetini bilmeden hiç bir biçimde teşekkür etmeden bu diyardan göçüp gitme yolundayız.

Düşünmesi bile çok zor ikiside çok kötü Allah başımızdan eksik etmesin..

Allah onlara uzun ömür versin huzurum, dayanağım, varolma sebebim allah basimdan eksik etmesin ikisini de...

Geri