Afidirzin bq gibi bir vidyo.Yaptığın yorum sizi darladi sanırım abla . Ben ahiret dedim .
Simdi ne derim ahiret de?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Afidirzin bq gibi bir vidyo.Yaptığın yorum sizi darladi sanırım abla . Ben ahiret dedim .
ahirette goren gozler , kullandigin eller , soyledigin sozler icin dile gelip konusucak sorguya cekilince ey gidi ey gec bakalim dalgani sen. rabbim yanina komaz bunlariAfidirzin bq gibi bir vidyo.
Simdi ne derim ahiret de?
Ben cennetligim.ahirette goren gozler , kullandigin eller , soyledigin sozler icin dile gelip konusucak sorguya cekilince ey gidi ey gec bakalim dalgani sen. rabbim yanina komaz bunlari
Bu kadar emin konuşma ölümlü , 1000 gunah isleyip olurken son bir kelime-i sehadetle mujdelenen nasip olunan olaylari bilmezmisin. Peygamber ummetinin anlattiklari , hadisler..Ben cennetligim.
Siz düsünün arkadaşşşş.
Bak bu nonblasfemik hallerine alismam lazim.Bu kadar emin konuşma ölümlü , 1000 gunah isleyip olurken son bir kelime-i sehadetle mujdelenen nasip olunan olaylari bilmezmisin. Peygamber ummetinin anlattiklari , hadisler..
Onemli olan ufacik bir isik , cunku yaradan bagislayicidir. Unutmaki isimlerinden birisi de Afüvv'dür.
Zamaninda ogrenmenin meyveleri .d gizlenebilmemi sagliyor shshdBak bu nonblasfemik hallerine alismam lazim.
Hos o isigi hep görüyorduk sende..
Cennet de görüsürüz.dddd
Zamaninda ogrenmenin meyveleri .d gizlenebilmemi sagliyor shshd