Annesini öldürüp intihar eden Dilara ile annesinin son görüntüleri ortaya çıktı

🕒 Konu sahibi 7 saat önce aktifti
Ankara’da, 55 yaşındaki annesi Ayşe Alagöz'ü bıçaklayıp öldüren ve ardından inşaat halindeki binanın 10'uncu katından atlayıp yaşamına son veren 25 yaşındaki Dilara Alagöz'ün, olaydan 4 saat önce annesiyle markete gittiği görüntüleri ortaya çıktı.

Keçiören ilçesi Çaldıran Mahallesi’nde öğlen saatlerinde meydana gelen olayda, Ayşe Alagöz, kızı Dilara Alagöz'ün erkek arkadaşıyla görüşmesini engelleyip, cep telefonunu aldı. Bunun üzerine anne ve kızı arasında çıkan tartışma kavgaya döndü. Dilara Alagöz, mutfaktan aldığı bıçakla annesini boynundan ve sırtından bıçaklayıp öldürdü. Olayın ardından evden çıkan Dilara Alagöz, evlerinin yakınında, inşaat halindeki binanın 10'uncu katından aşağı atladı. Cenazeler, otopsi işlemlerinin ardından memleketleri Bolu'da toprağa verildi.

Anne ve kızının olaydan 4 saat önce birlikte markete gittiği anlar güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntüde, Dilara Alagöz'ün markete girdiği, annesinin dışarıda beklediği ve alışveriş yaptıktan sonra birlikte ayrıldıkları yer aldı. (DHA)

Kaynak

yasanan zorluklardan sonra birini dovmek oldurmek intihar etmek ne kadar basit
bunlari yapmama iradesini gostermek guclu olmaktir

yasanan zorluklardan sonra birini dovmek oldurmek intihar etmek ne kadar basit
bunlari yapmama iradesini gostermek guclu olmaktir
Basında okuduğum kadarı ile annesi, erkek arkadaşını tehlikeli buluyormuş ve görüşmesine karşı çıkmış ayrıca kızın madde kullandığı iddiası da var. :(

Ne erkek arkadaşıyla görüşmesine engel olması ne de elinden telefonu alması bahane değil.
Anne bu ya, seni besleyip bakan büyüten nasıl yapabiliyorsun? Değdi mi yani? Sonrasında belki de vicdan azabından kendi canına kıyıyorsun? Kınamak istemiyorum ama çokta garip geliyor bana böyle haberler. Of of.

Ne erkek arkadaşıyla görüşmesine engel olması ne de elinden telefonu alması bahane değil.
Anne bu ya, seni besleyip bakan büyüten nasıl yapabiliyorsun? Değdi mi yani? Sonrasında belki de vicdan azabından kendi canına kıyıyorsun? Kınamak istemiyorum ama çokta garip geliyor bana böyle haberler. Of of.
bi tanidik "psikologa gittim 30 yil babamin yasini tutmusum haberim yok" demisti bazen ne yasadigimizin farkinda olmuyoruz maalesef o kizin da kim bilir nesi vardi

Ruh sağlığı çok önemlidir ve ne yazık ki çoğu insan kendindeki sorunları fark edemeyip normal davrandığını zannediyor.

İnsanları rahatsız eden aşırı davranışlar, kontrolsüzlük, uzun süren mutsuzluk hissi, takıntı v.s bir süre sonra çok daha büyük sorunlara neden olabilir.

İddialar doğru ise zaten ruh sağlığı bozuk olabilir.

Geri