Sözlük Annesi mi önce gelir yoksa eşi mi karar veremeyen erkek.

Sözlük
Konu sahibi son olarak 1 gün önce görüldü
Bu gibi durumlarda ikisinin de eşit olması gerekir aslında, arada kalan erkek her zaman annesini seçer.

Ana tek bir daha bulunmazz. Tabii cadaloz kaynana olmama kaydıyla :emoji_laughing: :emoji_laughing:

Kurdugun aile geldigin aileden her zaman 1 adim onde olmali.

Ama burda es faktoru cok onemli

Dengeli ve adil olunmalı.
Eş anneye, anne de eşe ezdirilmemeli.

• Beğen
Tepkiler: RK
Zaten karar vermemesi lazım. Annesini seçerse beni, beni seçerse annesini kaybeder. Ee bu durumda da ya yardan olur; ya serden..​

bi ip düşün... üstünde yürümek gibi hassas ve ince ..

bi kesim anlamıştır ne dedigimi :D

Politik olsunlar biraz, iki tarafa da en cok sen diyip mavi boncuk dagiisinlar. Baska yolu yok zor bu isler.

Oy kullanmaması, herhangi bir idari pozisyona getirilmemesi ve en temel sorumluluklar dahil herhangi bir sorumluluk yüklenmemesi gereken erkektir aynı zamanda.

Kimse kimsenin işine karışmamalı ve karışmasına da asla müsade edilmemeli. Hiç kimse diğerinden üstün değil, karşılıklı saygı ve değer verme çerçevesinde kalmalı.

Herhangi bir anlaşmazlık yaşandığında denge, mesafe, sınır koyma gibi beceriler krizi yönetmede rol oynar. O konular ayrı.
Tecrübem ve gözlemim şudur ki, içine doğduğunuz aile çok önemli, çok sevildiğiniz ve değer gördüğünüz bir birliktelik. Ama kurduğunuz aile, işte o, çok emek verdiğiniz, tercihini kendiniz yaptığınız, sevgiyle sabırla işlediğiniz bir birliktelik oluyor. Öncelik değil (böyle demek içime sinmiyor) ama nasıl desem bunu bilmiyorum, kurduğunuz aileye çok özenli oluyorsunuz. Kendi yolunuz çünkü. Bu anneciğinize daha az değer verdiğiniz anlamına gelmiyor. Ayağına taş değmesin, saçının teline zarar gelmesin istersiniz. Sadece ikisi farklı. Eşe ve anneye hissedilen duygular da farklı. Öncelik işine girmeden, arada kalmadan, ikisine de özen gösterebiliriz. Ama gerçek şu ki kurduğunuz aileye sorumluluğunuz daha fazla. Evlat sahibiyseniz bambaşka.

• Beğen
Tepkiler: RK
Hangi konuda öncelik isteniyor o önemli..

Denge kurma becerisi olan her erkek bunu yapar evlenince ayrı bir güç yüklenmiyor biz erkeklere nerede nasıl davranacağını bilen insan için çok kolay şeyler bunlar..

Geri