Annemize "Teşekkürler Anne" Demek İçin Sebepleriniz ?

Konu sahibi son olarak 2765 gün önce görüldü
Karşılaştığımız her zorluğu atlatmamıza yardımcı olan annelerimizin dik duruşu ve ne olursa olsun bozulmayan bu duruşlarıyla bize verdikleri cesaret değil mi?

1. Zorlandığımız zamanlarda, kendisi de zorlansa bile atlatacağımıza bizi inandırdığı için,
+ = ❤

2. Yapamayacağımızı düşündüğümüzde, bize bizden daha çok inandığı için,
Ve bize yeniden deneyebilecek gücü verdiği için

3. Küçük büyük her başarımızda aynı sevinçle bizi kutladığı için,
Okula ilk başladığı gün annesinin heyecanını hatırlayan var mı? ☺

4. Hayatımızla ilgili verdiğimiz kararları destekleyip, ne karar verirsek arkamızda durduğu için,
Çünkü; annelik

5. Kendisi işe gitmeyecek olsa bile bizden daha erken kalkıp, bize kahvaltı hazırladığı için,
En tatlı alarm sesi = Anne sesi

6. Sadece ihtiyacımız olan zamanda değil, her zaman yanımızda olduğu için,
Hem iyi gün hem kötü gün dostluğu...

7. Düşüp, canımız acıdığında dünyanın en güçlü öpücüğüyle yaramızı iyileştirebildiği için,
Yaralarımızın sadece minik "uflar" olduğu zamanlar

8. Bir oyunu, yarışmayı kaybetmiş olsak bile, onun gözünde her zaman kazanan biz olduğumuz için,
Annemizin gönlünde her zaman kazanan olduğumuz için

9. Gerçekten iyiliğimizi düşünen ve en doğru tavsiyeyi veren en yakın arkadaşımız olduğu için,
Bazen ihtiyacınız olan tek şey, bir annenin dostluğudur ☺

10. Bizi koşulsuz severek, bu dünyada koşulsuz sevginin var olduğunu kanıtladığı için,

Hem koşulsuz hem de sonsuz teşekkürler :cici:​

Yaptığım tüm hatalara rağmen yaptığım bütün haylazlıklara rağmen yanımda hala olduğun için teşekkürler Annem.

Teşekkürler bu güzel paylaşım için.
Annelik özü ile bambaşka bir dünya.Annelerimize saygıyla.
Ben de çocuklarımla bu gururu yaşıyorum.
Hep dediğim bir söz vardır:'' Anne olmayı çocuklar öğretiyor kadına.''
İçgüdüler gereklidir,ama yaşadıkça öğrenilen bir kalbi ancak çocuğun sevgisi verebilir.

Ne dostun, ne kardeşin, ne de eşin.. Hiç kimse seni,annenin sevdiği kadar sevemez.Herkes gider annen kalır.Baba oldun,dost oldun,yoldaş oldun,nefesim,gözümün nuru anneciğim her şey için teşekkür ederim.Allah razı olsun.

Illa bir sebebi olmaz ki ,
yine de Dualarimla teşekkür ediyorum sana Annem.
Iyiki benim Annemdin bizi bu denli güzel yetiştirdiğin icin ne kadar dua etsem az.
Huzurla uyu ...

hayatı pratik fikirleriyle daha yaşanır hale getiren
bulamadığım ve gözümün önünde duran tişörtü o anda yanlızca o görebilen
bi yer ıslandığında olum sarı bezi getir diyen
ve sizi karşılık beklemeden sevicek tek insandır anne
dayağının tadını 70 yaşında olsanız bile ilk günki gibi hatırlarsınız
televizyonda maç izlerken gol olduğunda tekrarını gösterdiklerinde "aha bitane daha attılar ne çabuk" diyip o anda tatlılığıyla beni mest eden anneme sonsuz teşekkürler...

Sağlığında da hastalığında da kendine bile halin olmadığı halde bana katlanabildiğin için teşekkür ederim.

Çünkü anneler herşeyin en güzelini hisseder ve bilir, çünkü anneler mükemmeldir canım annecim bizim için yaptığın herşeye ne kadar teşekkür etsek az.İyiki benim annemsin:benmi:

Buraya sayısız neden yazabilirim ama lafı o kadar uzatmak manasız

Beni bugünlere getirebilmek için verdiği emeğe fedakarlıklara sonsuz teşekkürler.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yaptıklarını sayamayiz ,
Ama şöyle desem anlaşılır gibi geliyor , her haliyle beni tamamlıyor annem, eksigimle, yuksegimle.. Aileye hayat veren yegâne insan :ask seni seviyorum

Ben sebepsizde teşekkür ederim ve ediyorum,
teşekkürler anne . :S

Aramızda bir kan bağı olmamasına rağmen beni öz evladın gibi koruyup buyuttugun için her zaman teşekkür edeceğim. :)

Babamın sana yaptığı hatalara karşı gosterdiğin sabrın ve bizi bir arada tutmak icin yapmış olduğun fedakarlığa teşekkür ederim.
Kim senin gulen yuzune, gozundeki yaslara matem dusurduyse Rabbim her birinden teker teker hesap sorsun.
Seni seviyorum, arada gülümse ki cicekler açsın..

Çünkü her zaman yanımda ilk annem vardı.

Annem ve ben :)

Rahmine düştüğü ilk andan itibaren yavrusunu her türlü tehlikeden korumak için mücadele eden koruyan,kollayan,sahip çıkan,şefkat ve merhamet dolu varlığa anne denir. Teşekkür etmek için sebep çok ama evladının bi annecim lafı ile bile mest eder anneleri. Kendimden biliyorum.
İyi ki varlar.

Geri