Anneannem Emel Sayın ile ilkokulu beraber okuduklarını söylüyor

Konu sahibi son olarak 3810 gün önce görüldü
İnternette o kadar araştırmama rağmen ilkokulu nerede okuduğunu bulamadım. Anneannemin alzheimer veya beyin ile ilgili herhangi bir rahatsızlığı yok. Batman Gercüşte ilk okulu beraber okuduklarını söylüyor. İnternette ortaokul ve lise yazmasına rağmen ilkokulu nerede okuduğunu bulamadım.Acaba Emel Sayın ezik duruma düşmemek için bu bilgiyi saklıyor olabilir mi?

Emel ismi de Sayın soyadı da
Sık rastlanır isimler ayrıca çocukluk yaşlarında hemen herkes birbirine benzer..
Bence karıştırmıştır anneannen Emel Sayın ın okuduğu okuldan utanacağına hiç ihtimal vermiyorum..
Orta okulla ilk okulu aynı okulda okumuş olabilir.. Belki bu yüzden ilkokul diye paylaşılmamıştır.

İnsan gerçekten hayret ediyor.

Ağır işsizlik bu olsa gerek. :/

bunu hakaret olarak kabul ediyorum ve sebebini anlayabilmiş değilim şimdiye kadar bir seviyesizlik yaptığımı zannetmiyorum.

Çok mühim insanlar bizim forumlarda düşüncelerimizi paylaşmamızı zaman kaybı olarak değerlendirirler ..
Sorun sende değil lütfen canını sıkma yok yere (:

işsiz kendisi asıl [emoji14]p
baktın yazının gidişatı mantıklı deil geri tuşuna tıkla de mi

Çok mühim insanlar bizim forumlarda düşüncelerimizi paylaşmamızı zaman kaybı olarak değerlendirirler ..
Sorun sende değil lütfen canını sıkma yok yere (:

Beni ciddiye aldığınız için size 2. teşekkürümü borçluyum o halde :)

Twitter'dan sor emin değilsen bir kaç yerden dene ulaşırsın bence..

İsim soyisim benzerliğidir o. Burda da Sibel Can vardı mesela. Mesut Yılmaz okul arkadaşım. :D

La olm sen varya çok iyi olta atıyon ne takıyon ucuna

Balık yemi olarak topraktan çıkardığım toprak solucanlarını kullanıyorum da siz benim balık tutma hobim olduğunu nerden anladınız?Ayrıca oğlunuz değilim bayım.

Balık yemi olarak topraktan çıkardığım toprak solucanlarını kullanıyorum da siz benim balık tutma hobim olduğunu nerden anladınız?Ayrıca oğlunuz değilim bayım.

Ek gelir olarak müneccimlik yapıyorum oradan biliyorum.Bende senin bayın değilim nolmuş yani

Benim dedem de Tayyiple ayni lisede okudugunu soyluyo. Biri Cumhurbaskani digeri emekli bahcede cay iciyomus az once konustuk.

Geri