Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Nasıl edebiyat mezunusun zabaa yazan bir edebiyat mezunu görmedim. : DEt ben edebiyat mezunuyum tdk bisi yapmaz bana .d
Eskiden zabaa di aonradan sabah oldu .dNasıl edebiyat mezunusun zabaa yazan bir edebiyat mezunu görmedim. : D
Alla alla hocam siz Bi kahve için en iyisi : DEskiden zabaa di aonradan sabah oldu .d
Orta olsun lutfen. .dAlla alla hocam siz Bi kahve için en iyisi : D
Allah razı olsun Serçecim.Sevgili Asrevya inanır mısın bu yazıyı yazarken ki acıyı ve hüznü teslimiyeti öyle hissettirdin ki.. İnan içimi ezdi bu anı. Allah yattığı yeri nur etsin. Her zaman söylüyorum güzel insanların karşısına güzel insanlar çıkarır Allah hep. Seninde hayatından çok güzel insanlar geçmiş çünkü Ona layık bir torun olmuşsun. Zaten sende çok farklı bişey var biliyor musun bunu çkk derinden hissediyorum o yüzden de çok seviyorum iyiki tanıdım dediğim insanlardansın.
Şuna değinmek istiyorum; Şuan yaşlılarımız pek sevilmiyor genel olarak. Ben ise her zaman şu kanıdayım ne olursa olsun kırıp üzmemeli. Yaşlı demek emek demek yaşanmışlık tecrübe demek. Çok önemli onların duasını almak. Umarım yaşamımız boyunca yaşlılarımıza sahip çıkma gücü verir Allah bize.
Sevgiler Asrevya.