AnneAnne

• Kullanıcı ne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Anane denir mi hiç Seni tdkya şikayet ederim

Et ben edebiyat mezunuyum tdk bisi yapmaz bana .d

Sevgili Asrevya inanır mısın bu yazıyı yazarken ki acıyı ve hüznü teslimiyeti öyle hissettirdin ki.. İnan içimi ezdi bu anı. Allah yattığı yeri nur etsin. Her zaman söylüyorum güzel insanların karşısına güzel insanlar çıkarır Allah hep. Seninde hayatından çok güzel insanlar geçmiş çünkü Ona layık bir torun olmuşsun. Zaten sende çok farklı bişey var biliyor musun bunu çkk derinden hissediyorum o yüzden de çok seviyorum iyiki tanıdım dediğim insanlardansın.

Şuna değinmek istiyorum; Şuan yaşlılarımız pek sevilmiyor genel olarak. Ben ise her zaman şu kanıdayım ne olursa olsun kırıp üzmemeli. Yaşlı demek emek demek yaşanmışlık tecrübe demek. Çok önemli onların duasını almak. Umarım yaşamımız boyunca yaşlılarımıza sahip çıkma gücü verir Allah bize.
Sevgiler Asrevya.
Allah razı olsun Serçecim.:emoji_tulip:
Kesinlikle yaşlılar özeni hak ediyor. Nefes almaları bile güç veriyor insana.
Çaresizlik yaşlanınca daha zor, anlaşılmalılar ve hayattayken huzurlu olmalılar. Ömür öyle çabuk tükeniyor ki.
Sevgilerimle :emoji_rose:

• Kalp Gözler
Tepkiler: ne
benim anneannem dogustan sanki cok olgun, cok ciddiydi. zaten hayati hep birilerini, buyuk bir aileyi bakmakla, calismakla gecirmis. serttir ve duygularini belli etmez. cok caliskan. az konusur. guvenilir. sevgisini farkli belli eder (sarilmaz, opmez)

rahmetli dedem askere gitmeden birlikte kacmislar :p dedem askerdeyken, anneannemi baskasiyla evlendirmesinler diye kacmislar. "emsalim olan herkes bana talipti" diyor anneannem :') hatta bir kac yil once kuzenimin dugunu vardi, oradaydik. cok yasli bir adam, annemi ve annemin teyzesini gormustu ve sasirmisti. "ayni 'anneannemin adi' benziyor, kimdir bu" diye sorusturmus. bu adam meger anneanneme eskiden sevdaliymis. hatta dugunde bir yakinina "hala o 'rahmetli dedemin adi' zitim. kacirdi 'anneannemin adi', yoksa ben evlenecektim" demis. ya keske anneannem butun bu hikayeleri anlatsa, ama hayatta anlatmayacagini da biliyorum. bu yuzden sahitlere ve aile buyuklerime bol bol soruyorum yasamlarini etc. acayip hosuma gidiyo hayat hikayelerini dinlemek

eski fotograf albumlerinde ook guzel fotograflari var rahmetli dedemle birlikte mesela. birbirlerine cok guzel bakiyorlar. dedemi seviyor muydun, asik miydin diye sordugumda utaniyo, sinirleniyo, net cevap vermiyo. bu soruyu diger aile buyuklerime sordugumda, oooo onlar hep sevdaliydi birbirlerine diyorlar. severek kacmislar zaten diye anlatiyorlar. so so granny

• Beğen
Tepkiler: ne
Geri