Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ya o kadın benim yaşam sebebim. Nasıl hasretim şu an var ya...
Burnumda tütüyor, ne zaman gelecek, dört yüz gözle bekliyorum..
Kalbimin sıkıntısını bile en iyi bilen yoldaşım sırdaşım, ikizim, yüreğim kurban olduğum..
Anlatacak kelimeler bulamıyorum, tıkılı kalıyorum söz konusu ANNE olunca.
Cennetim o benim, duam...
Açılmamış mı? İlginç.
Yeri doldurulamayan. Kimsenin onun gibi olmadığı ve olamayacağı kişi. Onun gibi olabilsem dediğim birkaç özel kadından biri. Daima merhem. Sanırım dünya üzerinde sizi en çok sevip düşünen. Hep özlenen. Daima söylenen, trip atan. Laf sokma dalında Oscar adayı size zarar gelse, dünyayı yakma potansiyeli bulunanı. Öperim. Severim. Özlerim.
Ben annemi çok severim yani nasıl anlatsam bütün arkadaşlarım eşim dostum bilir bunu.Böyle tüm dünya ya kafa tutabilecek haldeyim ama o oğlum dediğinde yelkenleri hemen suya indiriyorum küserim bazen çocuk gibi sonra geri barışırım haberi bile olmaz.Bazen durup dururken " ben baskasının oglu olsam cok uzulurum " derim boyle sarılıp.Herkese tahammulum bıter ona bıtmez.Hiç kimseye ihtiyacım yok ama ona karsı hep ıhtıyacım var , savunmasızım.Herkese git diyebiliyorum, herkes gidebilri üzülmem o azcık uzaklassın elim ayağım kesiliyor.Sadece kendi anneme de değil , anne olan her kadına saygı taşıyorum.Saygısızlık etmem asla kırmam.Burada bir insanın annesiyle ilgili hakaret vari değil ama bir cümle söylemiştim sonra aylarca üzülmüştüm.Benim için kutsaldır.Hepte öyle kalacaktır..
Sabriye sultan " ben başkasının oğlu olsam vallahi ölürüm kahrımdan