Anne ve babanızın dargın olduğu akrabalarınızla sizin ilişkileriniz nasıl olur?

Konu sahibi son olarak 28 gün önce görüldü
Anne ve babanızın dargın olduğu akrabalarınızla sizin ilişkileriniz nasıl olur?

Dargınlıklarının sebebine baglı, bir hak ihlali aşağlama yok ise, günümüzün standart tripleriyle alakalıysa hiç umrumda olmaz tam gaz saygı sevgi ve ziyarete devam :D

Büyükse saygım kalır, küçükse umrum olmaz.

Anne babamın konuşmadığı kişiye selam vermem.
Evlense düğününe gitmem, ölse cenazesine gitmem.

Anne babamin dargin oldugu kimseye rastlamadim.
Ama bi evlendim, kimle iyiyiz kimle degiliz hesaplamaktan anam agladi 😄
Ben bilmiyorum boyle hesaplar, beni cekmeyin icinize ya .p

babamın dargın olduğu akrabamız var mıydı hatırlamıyorum, kaybettiğimde çok küçüktüm. annemin vardı sevmedikleri, haliyle akranım olan kuzenlerimle hiç iletişimim yoktu. aynı bahçe içinde büyüklerin saçma savaşları yüzünden birbirimizi görmezden gelerek büyüdük. yıllar sonra cenazelerde denk gelip konuşmuşluğumuz var, çok da gerek yokmuş oynayıp birlikte vakit geçirmeye...

Annecigim hosgorulu 1i, cok darlayip kirmislardir... Genelde Allaha havale ediyor. ☺️ Mecburiyet olmasa kimseyle gorusmez bence... :d

Babamin dargin oldugu kimseyi bilmiyorum ya, soylenir fln hatta biz o kisilere bileniriz ama isin sonunda herkesle konusur. Asgd

Onlara saygisizlik yapildigina sahit olursam gorusmem. Hayir, zaten kimse ile de gorusmuyorum... :d

Halamla annemin çatışmaları M.Ö 4.500 yıllarına kadar eskidir. Evden çok halamlarda kalıyordum valla. İki hafta eve hiç gelmediğim bile olmuştur. Halamın oğluyla kankiydik. Halamı hala annem gibi severim. Annemle küslerken bile evladından toz tanesi kadar ayırmazdı ve çok çok severdi beni.

Geri