Sözlük Anne terliği.

Sözlük
Konu sahibi son olarak 3932 gün önce görüldü
mÉ™n bir ana yok, mÉ™n onun mÉ™nim baş daxil terlik atmaq istÉ™rdim

Ben hiç yemedim galiba,hatırlamıyorum.
Yesem hatırlardım di mi.
Yiyenler unutmamış çünkü :d

Olimpiyatları olsa altın madalyayı kimseye kaptırmayız. ;d canım benim. G3 gibi kullanırdı. Döverken en yumuşak terliği seçerdi ama bir o kadar da merhametli. ;m

Mim, ilk konun bize anne terliğinin faydalarını anlatmak olsun. Hadi abisi başla! hadi !

Kutsal bumerang! hedefine tam isabet oranıyla vurup tekrar sahibesine geri dönen!

Terlik kullanımı ve terlik atıcılığında tekniğini en üst seviyeye çıkaran annelere ekstra bir özellik daha gelir, güdümlü anne terliği dediğimiz, kaçsanız da, odanıza doğru sert bir viraj alsanız da muhteşem bir falso ve ısrarlı bir takip sonrası götünüze o terlik "paaaat" patlar.

Bu, antik Yunan zamanından bir ayna arka yüzü. Afrodit ve oğlu Eros. (Nöyçün Cupid demedik, çünkü burası Roma değil sevgili Romalılar, burası Roma olsaydı Afrodit'e de Venüs demeliydik)

Eros vazoyu kırdığı için annesi eline sandaletini-terliğini almış oğluna kızıyor.

Belki de şey demiştir kızarken, Eros bu çocuğu seni bir daha yaramazlık yapacak mısın!? Bu şakayı da yapmazsam gözüm açık giderdims.

WhatsApp Image 2026-04-11 at 09.46.33.jpeg

M.Ö 2. yüsyıls.

Yani demem o ki, anne terliği kadim bir olgu.

Geri