Anne karnında yer kavgası

• Kullanıcı Sonya
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kadınlar Kulübü Arşiv
Konu sahibi son olarak 44 gün önce görüldü
Anne karnında yer kavgası

77170_3.jpg

İngiltere’de bir üniversitenin bebek sağlığı merkezinde annelerinin karnında görüntülenen ikiz bebeklerin “yer kavgası” doktorları şaşırttı.

İngiltere’nin Londra kentinde bulunan Imperial College’da MR’a giren hamile kadının karnındaki ikiz bebekler kendilerine daha çok yer açabilmek için dar alanda birbirilerini tekmelerken görüntülendi.

Bilim insanları New Scientist dergisinde yayınlanan görüntülerin üzerinde hiç oynama yapılmadan yayınladığını belirtti.

Üniversite’de yapılan çalışma “İkizden kardeşine nakil sendromu” olarak adlandırılan ve tek yumurta ikizlerinin arasında kan dolaşımına neden olarak birinin diğerinden daha az gelişmesiyle sonuçlanan durumu gözlemlemek için gerçekleştirilmişti.

[YOUTUBE]8T__ajY5mUk[/YOUTUBE]

Mutlaka izleyin :))

yazık yaa,ama ikiz teklerinin biri her zaman daha gelişmiş oluyomuş ,akrabamda da gördüm gerçi gram olarak yada 1 kilo farkıyla büyük doguyolarmış.

Allah yardım etsin o annenin eziyetide büyüktür.

yazık yaa,ama ikiz teklerinin biri her zaman daha gelişmiş oluyomuş ,akrabamda da gördüm gerçi gram olarak yada 1 kilo farkıyla büyük doguyolarmış.

Allah yardım etsin o annenin eziyetide büyüktür.
Aynen katılıyorum çok eziyettir ikisini aynı anda taşımak,ama bi okadarda çifte mutluluk oluyor bee,benimde ikizlerim olsun çok isterim.:cici:

Aynen katılıyorum çok eziyettir ikisini aynı anda taşımak,ama bi okadarda çifte mutluluk oluyor bee,benimde ikizlerim olsun çok isterim.:cici:

delimisin kız :D insan bi tanesiyle zor uğraşırken ikisi birden aglicak,acıkcak ne bilim düşününce bana çok zor geldi bakımı ama kendine güveniyosan sorun yok balım :D

Benimde ikizimle öyle bir kavgam olmuş hatta kulağı buyüzden eziktir :)

delimisin kız :D insan bi tanesiyle zor uğraşırken ikisi birden aglicak,acıkcak ne bilim düşününce bana çok zor geldi bakımı ama kendine güveniyosan sorun yok balım :D
Bana herşeyin zoru daha zevkli geliyor,sadistlik ve masoşistlik ruhumda var Balım bozmayın şevkimi:D

tmm karışmıyorum varsın üçüzün olsun :D

yok bee ha bi eksik ha bi fazla :D ikiye bakan üçe de bakar:D e bakamazsa kafayı yer zaten :D

Oyy cok sekerler ya :)
Yerim yerim yerimmmm

Geri