Anne adayına ne hediye edilir ?

• Kullanıcı Lila
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Güzin Abla
🕒 Konu sahibi 6 saat önce aktifti
Arkadasim o kadar zor durumlar yasadiki Hamile Mi degil Mi diye gezmedigi Doktor kalmadi:dyg: bu yüzden biraz gülümsemesini istiyorum..ne hediye edilir ki bilen var mi ?

Benim aklıma gelenler bebek kıyafetleri olabilir. kız ve erkeğin giyeceği renklerde

yani hamile olduğu daha belli değil mi?

Çocuk doğmadan , çacuğa hediye alınmasını doğru bulmuyorum.
Allah korusun olumsuz durumlarda( düşük vs..) bu hediyeler anneyi çok üzer.

iyisimi siz, Arkadaşınızı sevindirecek onunla ilgili hediyeler alın.Çocuk olduktan sonra da çocuğa alırsınız inşallah.Allah gönlünüze göre versin.

hamile olduguna emin mi.değilse canı yanmasın.

hamile olduğunu anlamak o kadar zormuymuş ki

Hamile oldugu net.
Ama gittigi Doktorlar bakarken göremedigini söyledi ve cok agrilari vardi anlattigina göre bildigim.
Kiyafet Bende düsündüm ama cinsiyetini bilmeden de hareket etmek istemiyorum..
Dogdugunda ayri hediyelere girisirim zaten ama ne bileyim fikir alisverisi yapmak iyi gelir diye de actim konuyu bilmiyorum hic..

çocuk bezi bence bir de zıbın :p

yani hamile olduğu daha belli değil mi?

Çocuk doğmadan , çacuğa hediye alınmasını doğru bulmuyorum.
Allah korusun olumsuz durumlarda( düşük vs..) bu hediyeler anneyi çok üzer.

iyisimi siz, Arkadaşınızı sevindirecek onunla ilgili hediyeler alın.Çocuk olduktan sonra da çocuğa alırsınız inşallah.Allah gönlünüze göre versin.

Bak böyle hic bakmamistim duruma:dyg:

bak bak.
çok önemli bir husus.Olumsuz bir durumda hediyeleri görünce çok üzülecek ve canı yanacaktır.

bide anladığım kadarıyla sıkıntılı bir durum var gibi.
Allah yar ve yardımcısı olsun.

Tamam bebek dogmadan hediye yok bekleriz 9 ay napalim:cici:

bak bak.
çok önemli bir husus.Olumsuz bir durumda hediyeleri görünce çok üzülecek ve canı yanacaktır.

bide anladığım kadarıyla sıkıntılı bir durum var gibi.
Allah yar ve yardımcısı olsun.

evet kesinlikle katılıyorum çok güzel düşünmüşsünüz sonrasında çok üzülecek şeyler olabilir canım kişiye tebrik amaçlı almak daha güzel ;)

evet kesinlikle katılıyorum çok güzel düşünmüşsünüz sonrasında çok üzülecek şeyler olabilir canım kişiye tebrik amaçlı almak daha güzel ;)

Zaten niyetim kisiye birsey cocuga degildi cinsiyetini bilmeden hediye almak zaten hosuma gitmiyor..ama ona bile ne alcagimi bilmiyorum:dusun:

iki üç kilo muz al , ananas ceviz felan al böyle zor bulunur aş erdiğinde zor buluncak şeyler neyse onlardan al :) bari bir katkın olsun hamilelik sürecine :)

yeni kuma alınabilir . :S tamam tamam şaka .

Geri