Yabani
Elmas Üye
-
-
-
-
Sonunda dönüp dolaşıp bize tekrar geldin! Kaderin bu senin bir an önce alışmaya bak..
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Eglenceli olur diye dusunmustum... Nerden bilebilirdimki.....Kaç gündür beni farketmeyişine sevinmiştim Allah seni bildiği gibi yapsın Yabani........
W hanım madem geldin Yabaniyi niye bu foruma cağırdın skjj yıllardır hep bunu düşünürüm......
Anna eli boş dönmez... dönerse de hiç gitmemiştir....Yoo ben tanidim suphe duymadim... Parolamizi soyle anna hanimcim....
slkjj Nilücüm parolayı sormasaydın keşke.... Zor bir şeydi zaten parmağının uzunluğunu tahmin etmem daha kolay.... KEŞKE PARMAĞINI SORSAYDIN.........Yoo ben tanidim suphe duymadim... Parolamizi soyle anna hanimcim....
Aslında geçen bir yorumuma gülücük emojisi atmıştın bir yıllık yorumdu..şimdi hatırladım aramıza tekrar döndüğünü. W’den burayı bana söylemesi için 2 yıl uğraştım söylemedi..Bir gün saf gününe mi denk geldim nedir ağzından kaçırdı.!Düşün 2015’ti o gün buraya değilde başka işlerle uğraşsaydım 10 yaşında çocuklarım,kendime ait işyerim olurdu..Kaç gündür beni farketmeyişine sevinmiştim Allah seni bildiği gibi yapsın Yabani........
W hanım madem geldin Yabaniyi niye bu foruma cağırdın skjj yıllardır hep bunu düşünürüm......
Yok sen Merkel'sin orda korkma. :dMalum şahısa benzetmeyin beni bütün damarlarım kapanıyor görünce..