Ya evet lefty eklemiş ama tam olmadı gibi :d eski halini tam anımsamıyorum ama senin dediğine daha benziyordu fjfjNamıdeğer pörly:p yazıyordu bence:p
değişir misin tekrar
Son düzenleme:
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Ya evet lefty eklemiş ama tam olmadı gibi :d eski halini tam anımsamıyorum ama senin dediğine daha benziyordu fjfjNamıdeğer pörly:p yazıyordu bence:p
YoSun'cum düşünen emojiyi eklemişsin cok mutlu ettin.. gercekten torpil işlemiyor burada diyenler halt etmiş.. torpilsiz kontak bile calışmaz.. teşekkürler kardeşim....Anna'yı severim dürüst ve dobra . Şu sıralar o da kayıp ... Çabuk gel anamın üvey kızı.
Canım Lefty hanımcım buralara uğramayınca ben de sizi özlüyorum, merak ediyorum.. her "Kılıçdaroğlu kazanacak" dediğimde, bana aşkla bakan gözlerinizi hatırlıyorum mesela.. Bu şekilde hayırda işlemiş oluyorsunuz bakın... yüzümü güldürdünüz için sadaka vermiş oluyorsunuz.. yok ya dur, ben gülümsedim diye ben sadaka vermiş olmuyor muydum.. ortada bi sadaka dönüyor ama inşallah benimdir cünkü buna cok ihtiyacım var.. Hayırlı ramazanlar diliyorum Lefty hnm.. teşekkür ederim.@Anna Karenina'nın neşesi çok başka ve insanı motive ediyor.
Kısa sürede burada olmasını çok isterim, açtığım konularıma yaptığı muzip yorumları özledim.![]()
Annacığım seni gördüğüme çok sevindim ve sana da hayırlı ramazanlar...YoSun'cum düşünen emojiyi eklemişsin cok mutlu ettin.. gercekten torpil işlemiyor burada diyenler halt etmiş.. torpilsiz kontak bile calışmaz.. teşekkürler kardeşim....
Canım Lefty hanımcım buralara uğramayınca ben de sizi özlüyorum, merak ediyorum.. her "Kılıçdaroğlu kazanacak" dediğimde, bana aşkla bakan gözlerinizi hatırlıyorum mesela.. Bu şekilde hayırda işlemiş oluyorsunuz bakın... yüzümü güldürdünüz için sadaka vermiş oluyorsunuz.. yok ya dur, ben gülümsedim diye ben sadaka vermiş olmuyor muydum.. ortada bi sadaka dönüyor ama inşallah benimdir cünkü buna cok ihtiyacım var.. Hayırlı ramazanlar diliyorum Lefty hnm.. teşekkür ederim.
Buralara cok gelmeyince unutuyorum cogu mevzuyu, kisiyi ama Anna hanimcigimi ve onun küsüp gitmelerini sonra geri donmelerini unutmadim, unutmam : ) Simdi küsme dönemi mi dönme dönemi mi hangisi bilemiyorum ben buraya öpücüklerimi kalplerimi birakayim dönünce görür artik..
![]()
hadi biraz da burayı coşturalım kdjdh ben coşturayım ya da… böyle bağrıma basasım geliyor canım kuşumu. bunu yakalamak o kadar zor ki belli bir yaştan sonra.
şahsen tanımasalar bile evdekiler bile biliyor burçinimi. çok güzel bir insan. yaşamımdaki yeri sebebiyle şanslıyım.
Hanımlar sayenizde pamuk gibi oldum.. masaj salonlarına rahatlamaya gidenler buraya gelse daha cok yumuşarlar... başkalarının elleriyle yapamadığını siz iki kelimeyle yapıyorsunuz... yalnız masaj örneğim cok iyiydi.....Hem deli dolu hem de çok sevimli bir yanı var. Anlattığı hikayelerden yorumlarına kadar yüzümüzde tebessüm oluşturmasını iyi biliyor.
Yeni yaşında her şey tam da istediği gibi olsun çünkü fazlası ile hak ediyor.![]()