ÜSözlük Anna Karenina (Namıdiğer pörli:p)

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Daha ben bunu atlatamamışken yaptığın şeye bak.

Bir yandan da sarıyor... tam hayalimdeki ortam skjj
O versiyonu senin daha seveceğini düşündüm ki ben de daha sevdim :d
Direkt şarkının sahibi yapıyor ne de olsa ayrıca çok güzel söylemiyr mu <3
Sen beğenince bir kez daha izledim bir kez daha aşık oldumskfk

Sevecen bir tarafı var. Bir yerde haksızlığa uğradığınızı düşündüğünde uzanıp el atmaya çekinmeyen. Bilmiyorum neden böyle hissediyorum bilmiyorum ama yanılmak istemiyorum.

wallpaper-924079.jpg

genelde böyleeee;=)

@Anna Karenina cığım avatarın olmayınca bir an endişe ettim. Lütfen foruma giriş yapınca haber ver.
Neşeli hallerini de öfkeli hallerini de seviyorum. Çizimleri ise ayrı bir güzel.

Bugün aramadım ama bilir o beni
Bana acımadı ama sever o beni

Bu kızla ilişkimiz çok sansasyonel içimi bilir fakat üzmekten de geri kalmaz. =)

anna hanım hemen kendinize bir avatar bulmalı ve tüm ihtişamınızla forumda salınmalısınız. zaten sirisu gitti, öyle aniden, habersiz... yapmayın böyle şeyler. ne güzel biz bize eğleniyoruz. çok darlandıysanız yakın bir sigara, allah belamı versin size sigarayı bırakın demem anna hanım, şimdilik demem yani, derin nefesler alın... kurşun kalemlerinizden sanatınız aksın ve gelip bize o akışları anlatın ama gitmeyin. şurada kanımızın ayrı bir yerde fokurdadığı kaç insan var ki? lütfen... öpüyorum.

Son düzenleme:
ashriel bir kere benim için şunu yazmıştı, "forum içinde neşeli bir profil çiziyor ama annasız daha durgun, forumda en çok anna ile neşesini buluyor" tam kelimelerini hatırlamıyorum ama böyle bir şeydi. kocaman yeri var kalbimde. öpcük.

Vaybe

Daha kimseler bilmezken pörrrli zamanini biliriz .p

anna hanım hemen kendinize bir avatar bulmalı ve tüm ihtişamınızla forumda salınmalısınız. zaten sirisu gitti, öyle aniden, habersiz... yapmayın böyle şeyler. ne güzel biz bize eğleniyoruz. çok darlandıysanız yakın bir sigara, allah belamı versin size sigarayı bırakın demem anna hanım, şimdilik demem yani, derin nefesler alın... kurşun kalemlerinizden sanatınız aksın ve gelip bize o akışları anlatın ama gitmeyin. şurada kanımızın ayrı bir yerde fokurdadığı kaç insan var ki? lütfen... öpüyorum.
Birkaç günlük uzaklık iyi geldi... Bu vesileyle ehliyete yazıldım.. spora başladım şuan tam istediğim formdayım.. "kum saati" olmaktı hedefim.. almanca kursuna yazıldım bu arada dili kaba oluşu hoşuma gidiyor.. aklımda şey de vardı.. ismek kursuna yazılıp kuaför olaylarına da bi el atmak istiyorum.. onu da araya bir zamana sıkıştırıcam... vaktim olsaydı dünya turuna cıkıcaktım...
Bu mesajı sigarayı ağzımdan tutarak yazıyorum.. dudak tiryakisi değilim.. benimkisi bi fantazilik durumu... teşekkür ederim meledroam hnm.. her döndüğümde sizi görmek isterim....

Anna Hnm, beni Top 6 listesine almış, şeref duydum. Hoş kendimi bir anlığına Kral Tv Top 20 listesine 6. sıradan giren Bedük gibi hissetmedim -kellik hariç- değil...

Ben de kendisinin sıkı bir takipçisiyim. Bilhassa özlü sözlerinin. O sözleri hayatımın bir anında kullanmak için muhakkak bir kenara yazarım. Hatta çoğu zaman da kullanırım. Geçen gün bir dost meclisinde "oda zamanı" metaforunu kullanınca epey uzun bir sessizlik oldu. Böyle bir sözü bir anda hazmedemedi dostlar....

yavrum ilk defa senin de benim de üye sözlük konumuz, 3. sayfaya gerilemiş, bulana kadar biraz çabaladım...
deprem sırasında attığı mesıclara gülsem mi duygulansam mı bilemedim, bir korkuyla sanki yan odadan bana sesleniyor gibi "kız kalk deprem oluyor" yazmış kdksj bebeğim benim. aslında ne kadar kıymetli bu, korkmuşsun ama ev ahalisi dışında birini de düşünüyorsun. ama zaten aileden biri olduğumu deklare etmişti tüm hamasetiyle... ldkdk muhtemelen öyleyiz çünkü hastalığını bütün ev ahalisine yaydığı gibi bana da bulaştırdı glb. başım ağrıyor, boğazım acıyor ve murnum tıkalı... bedelini ödeyeceksin

yavrum ilk defa senin de benim de üye sözlük konumuz, 3. sayfaya gerilemiş, bulana kadar biraz çabaladım...
deprem sırasında attığı mesıclara gülsem mi duygulansam mı bilemedim, bir korkuyla sanki yan odadan bana sesleniyor gibi "kız kalk deprem oluyor" yazmış kdksj bebeğim benim. aslında ne kadar kıymetli bu, korkmuşsun ama ev ahalisi dışında birini de düşünüyorsun. ama zaten aileden biri olduğumu deklare etmişti tüm hamasetiyle... ldkdk muhtemelen öyleyiz çünkü hastalığını bütün ev ahalisine yaydığı gibi bana da bulaştırdı glb. başım ağrıyor, boğazım acıyor ve murnum tıkalı... bedelini ödeyeceksin

Evde benden başka kimse hissetmedi.. odamdan cıkıp babamların odasına bi girişim var, bir de cıkışım slkj aklınıza kötü bir şey gelmesin.. sadece kovuldum.... yine insanlık ben de kaldı.....
bu arada gecmiş olsun.. bulaştırdığım için cok üzgünüm cünkü bitmiyor ki bitsin bir hastalık bu.. bitiyor diyorsun.. aha iyileştim diyorsun.. sonra seni ense kökünden yakalayıveriyor.... ve şunu iceyim gecer.. bunu yiyeyim biter düşüncesine kapılma.. o istediği zaman ondan kurtulacaksın... bırak kendini, sal boşver skjj

Geri