ÜSözlük Anna Karenina (Namıdiğer pörli:p)

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Üzgün ya da keyifsiz olmasını hiç istemem.
Bu tarz hallerini önemsediğim bir kaç kişiden.
Bir şeyleri hissetmiş gibi yazıyorsun... zamanlaman şaşırtıyor.
tam yerinden yakalıyorsun insanı.. küsüyorum anlıyorsun, kızıyorum anlıyorsun, üzgün oluyorum onu da anlıyorsun. skj o kadar da gizlemeye calışıyorum.. ya ben iyi değilim bu konuda ya da sen sevdiklerine karşı cok hislisin.....

çok zaafım var. evin tapusunu üstüme yap dese yaparım jsks

ne doğum günümü kutlar, ne el yazımı beğenir, ne şoplarımı içten içe sever. hep bir pembe kıskançlık hep bir kaçarken sıkıştırılmışlık.. aslında yokum sanıyor, denk geldikçe takip ettiğimi bilmiyor. ben değil, hevesim kırıldı anna hanım.. meyve tabağını tarlayla getirseniz kesmez. belki bir gün saygıdeğer memleketinizden okkalı bir kebap ile hevesimi kursağımdan mideme indirebilirsiniz, bu ikimizi de ileri iter. nadide ruhunuzu çok hırpalamayın, hırpalamaya her ramak kaldığında beni hatırlayın.

Çok seviyom, yıllardır yan yanayız birbirimizin hayatlarına çok dahil olmadık ama hiç de eksik olmadık her zaman aynı samimiyeti yakaladık. Davranışları tutumu halleri çok güzel ve sempatik. Kendisine has bi aurası var sizi kendine çeken
Çok da seveceğim

Espirileri düz! Çok net! Beni yormayan tarzı öznel! Görünce seviniyorum, görünce yeniden seviyorum.. İltifat yağmuruyla ihtiva edilesi...

Pörrlii diyince
Pretty diye bir kız vardı eskilerden aklıma o geldi
Acaba kendisi olabilir mi

Screenshot_20220920-144939_Chrome.jpg

bunu okuduğumdan beri gülüyorum kfkfk allah'tan arkadan gelen cümleyle durumu büyük bütçeli bir itiraf olmaktan kurtarıyorsun kdjd endamını sevdiğim, yirim.

Kendiyle bile dalga geçebilen bir kadın olsa da aşırı hassas olduğunu düşünüyorum. Kavga ettiği veya daha doğrusu anlaşamadığımı pek kimse yoktu galiba. Ya da gözümden kaçmış bilemedim.... sevdiklerini cani gibi seviyor bu huyu çok güzel. Sahiplenmek gerekir doğru,gerekirse her cephede savaşmak..... bazen yaniliriz ama, çünkü mumu da bağrına bastığı ip eritir...... (aslında son cumlemi sizinle tanıştırmayi çok istedim Anna hanımcım o yüzden evirip çevirip bir şekilde soktum cümleye hdjsjxj )

Kendiyle bile dalga geçebilen bir kadın olsa da aşırı hassas olduğunu düşünüyorum. Kavga ettiği veya daha doğrusu anlaşamadığımı pek kimse yoktu galiba. Ya da gözümden kaçmış bilemedim.... sevdiklerini cani gibi seviyor bu huyu çok güzel. Sahiplenmek gerekir doğru,gerekirse her cephede savaşmak..... bazen yaniliriz ama, çünkü mumu da bağrına bastığı ip eritir...... (aslında son cumlemi sizinle tanıştırmayi çok istedim Anna hanımcım o yüzden evirip çevirip bir şekilde soktum cümleye hdjsjxj )
Aze hanımcım sizde benim gibisiniz aslında. şarkı söyleme konusunda olduğu gibi sljj
Yani ben de Aze'yi sevdikleri için savaşan bir kadın olarak gördüğümü söyleyebilirim.
kimisi için savaş biter artık..sevdin diye yanlışlarını görmemezlikten gelemezsin çünkü. samimiyetin eksilir, uzaklaşırsın.... aslında bu da aptal yerine konulduğunu hissettiğin an başlıyor.. yanıldığım için hiç üzülmem.. yanılttığı için teşekkür ederim sadece....

O sözü daha özel bir yerde konuşmak isterim....

Aze hanımcım sizde benim gibisiniz aslında. şarkı söyleme konusunda olduğu gibi sljj
Yani ben de Aze'yi sevdikleri için savaşan bir kadın olarak gördüğümü söyleyebilirim.
kimisi için savaş biter artık..sevdin diye yanlışlarını görmemezlikten gelemezsin çünkü. samimiyetin eksilir, uzaklaşırsın.... aslında bu da aptal yerine konulduğunu hissettiğin an başlıyor.. yanıldığım için hiç üzülmem.. yanılttığı için teşekkür ederim sadece....

O sözü daha özel bir yerde konuşmak isterim....
Asil aptal kendileridir cunku bizi kaybetmislerdir.......
Ben o savaşları beni boğduklari iple başkalarına salıncak kurduklarını gördüğümde bıraktım Anna hanımcım.... karşımızda savaşmaya değecek kimseler yokmuş geç anladım...
Çok arabesk konuştuk shini ayar vermese bari.....

O kadar hoş bir enerjisi var ki…
Geldiği gibi gülümsetiyo yorumlarıyla. Ben çok tanımam ama çok severim. Saçmalamalarına bitiyorum

Daha ben bunu atlatamamışken yaptığın şeye bak.

Bir yandan da sarıyor... tam hayalimdeki ortam skjj

Yarı toprak oluşumuzdan kan mı çekiyor nedir? Çok doğal, çok klas, çok tatlı. Yazdıklarıyla yumuş yumuş yamultuyor <3

Geri