ÜSözlük Anna Karenina (Namıdiğer pörli:p)

Konu sahibi son olarak 1 gün önce görüldü
konu anna hanımsa sayfalarca yazabilirim, saatlerce bir şeyler karalayabilirim. konu anna hanımsa içim hep dolu dolu ama takılır kursağında hevesim içimin. konu anna hanım işte o biçim.. içim gidiyor diyorum. - içim - anna ne anlar halimden ne de dertlenir benim için. orhan majik'e iyi bak. beni benden önce frenleyebilen bir hanımefendisin. bilinçli olarak yaptığını biliyorum ve bunu yaparken benden önce üzüldüğünün de farkındayım. orhan majik'e iyi bak. belki bir gün alırsam avuçlarımın içine en azından bıyıklarımız tokuşur. orhan majik'e iyi bak..

Anna da herkesle küsmüş ikizler burcu herhalde.
Kendine gel Anna.d

Edri, en cok Larieni özledim ama:d
f5 herkeşe küsmüyorum bu ikisine küstüm sadece.. niye Küstün diye sorma.. küsesim vardı, küstüm....
Sade hanımcım, seni sevmeyen ölmesin, sürünsün...
Canım stock, nazar savar gibisin slkj benim zaten içim kurumuş.. daha başıma ne gelebilir ki...

Bana dedin ki.
Seni çok özledim bir daha bana küsme şapşal.

beni de özlemişti anna
anna özlenenler grubu üyeleri lütfen sıraya girelim....
ama biz hiç küsmedik çümkü neden küselim.

Kız herkese kalpli lavlı emoji attın da buna ne atmadın..... umarım hah ettiğini bulursun
Deme öyle deme.. hemen buluyorum slkj
görmedim onu.. dur sana el yazımla astokriş yazayım ister misin????

Edri abartma istersen...slkj

Lenacım, birimiz gitse geride kalanlar hasret cekiyor.. giden, gurbet ellerde özlem... sevgi hafife alınacak bir duygu değil.. bizi bizi biliyok..

Demedin mi?
DM'yi açıyorum hemen.
Sen çok oldun artık.

Benimle de 3-5 gün konuşmadıktan sonra siz/biz moduna geçiyor. Vay be. İyidir Anna hanım iyidir.

Geri