ÜSözlük Anna Karenina (Namıdiğer pörli:p)

Konu sahibi son olarak 2 gün önce görüldü
Hanii hani giflerim nerede?
epey stoklamış olmalısın
he.

MaRNlq.gif

Aslinda hep bu konuya yazmak istemisimdir.Bir türlü nasip olmadi.
Anna hanimin hafif bir cirkefligi var.Ona cok yakisiyor ama.Cok sevimli de ayni zamanda.
Yorumlari cok ince ve ikizler burcunun verdigi zeka ile düsündürücü.Sari ciyan lafi efsaneydi yalniz.O bunu anlayacaktir.
Hassas ve kirilgan gibi bir izlenim birakti bende.Yanlis olabilir..Bir an yerle yeksan iken,ayni zamanda zil takip oynayabiliyor herhalde..
Inancini yasayan ve inancinin ardinda duran bir insan.
Rüya yorumculugu ona cok yakisti.
Mutlu olmasini istedigim insanlardan.
Hersey gönlünce olsun.

Arabesk ve rapi ayni anda dinleyebiliyor, hem huzunlenip ayni zamanda da neseli olabiliyor. Her cumlesinde ince bi muziplik olmasina ragmen bi o kadar da utangac olabiliyor .) nasil bir sey bu ya ? Bi insani incitmeden de ti'ye alabiliyor .) Keske keske yakin olsak, oturup saatlerce sacmalasak, senle guzel sacmaliyoruz :D

Arabesk ve rapi ayni anda dinleyebiliyor, hem huzunlenip ayni zamanda da neseli olabiliyor. Her cumlesinde ince bi muziplik olmasina ragmen bi o kadar da utangac olabiliyor .) nasil bir sey bu ya ? Bi insani incitmeden de ti'ye alabiliyor .) Keske keske yakin olsak, oturup saatlerce sacmalasak, senle guzel sacmaliyoruz :D

Kendini kucuk gorme uzaktanda birlikte sacmaliyorsunuz.
Ne demek martilara simit atmak.
Ne demek pide lahmacun atmak.
Hepsi bir tarafa ne demek kuru fasulye atmak.
Oldu olacak menemen atin.

Uye sozluge cok nadir mesaj atarim. Oda martilara simit atan birisi icin oldu. Seneye mesajimda umarim duzgun bir mesaj atabilirim.

W' ye salcali irmik helvasi yaptir,benim martilara simit atmami yargila.....

• Beğen
Tepkiler: W
W' ye salcali irmik helvasi yaptir,benim martilara simit atmami yargila.....

Mesajını tesadüfen gördüm.

Üç şey söylemek istiyorum.

1-W yemek yapmayı bilmiyor
2-W yemek yapmayı bilmiyor, sayemde salçalı da olsa irmik helvası yapabiliyorsa öpüp başına koysun
3-Martılar simitçil değil balıkçıl hayvanlardır.

Mesajını tesadüfen gördüm.

Üç şey söylemek istiyorum.

1-W yemek yapmayı bilmiyor
2-W yemek yapmayı bilmiyor, sayemde salçalı da olsa irmik helvası yapabiliyorsa öpüp başına koysun
3-Martılar simitçil değil balıkçıl hayvanlardır.

W ben sana ne dedim? sucu sana atacak dedim.skjh
istedigin kadar maddele.. gecersiz.....

W ben sana ne dedim? sucu sana atacak dedim.skjh
istedigin kadar maddele.. gecersiz.....

Hayır arkadaşım sizin beni çekiştirmenize gerek yok. Ben normalde de W'den iyi yemek yaptığımı düşünüyorum.
Başkaları gibi patatesli mantı yapıp hileyle hurdayla birinci olmaktansa dürüstçe kaybederim.

Daha dün kendi kendime anna hanımın bi avatarı vardi ne kadar güzeldi dedim ve bugün avatar dediğim avatara dönüşmüş lol
Şaşırdım ama güzel de olmuş.
Çizgisini hiç bozmayan,yorumlari çoğu zaman güldüren biridir anna hanım. Lena sekizim ile sohbetlerini okumayı severim ikinizi de severim ve hoşçakalın....

Tam Kuaförüm Sensin izleyem bari yazacaktım aklıma geldi. Bayadır göremiyorum sanki. Nerelerde kendisi?

Geri