ÜSözlük Anna Karenina (Namıdiğer pörli:p)

Konu sahibi son olarak 2 gün önce görüldü
Merhaba Anna hanimcim hayirli salilar efendim , yoklugunuzda buralarda cok sey degisti, banlanan banlanana ( tekerleme gibi oldu) efendim siyaset gundemi malum Ekremciler ve Binaliciler birbirine girdi,hirslandilar kufurler hakaretler havada ucustu, memleketi forumda kurtardilar cok sukur….Ramazani Serif'in vermis oldugu bir huzur soz konusu su siralar fekat Yabani bey bos durmuyor ortaligi karistirmak icin mutlaka konu aciyor… Evet bunun icin forumda defalarca ozur dilemistim,biliyorsun...
Ruyalar goruyorum, keske anna hanimcim olsa da tabir etse diyorum icimden bir ah cekiyorum…. Puro icerken Anna hanimcim da hali desenini izliyor mudur diye aklimdan geciyorum.
Esprilerimi herkes sizin gibi algilayamiyor, yoguramiyor… ( ciddiye alan bile olabiliyor bazen )
Attigim paslari yakalayamiyorlar sizin gibi…
Simdilik bu kadar yine gelecegim….

3d77f3699bb5aa89bff00cb2949065d3.jpg

Merhaba anna hanimcim, haber yollamissiniz iki dunya bir araya gelse yine de gelmem diye. Iki dunya degil ama 2 forum bir araya geldi belki gelirsiniz diye umit etmekteyim…. Anna hanimcim, size ozlemekle birlikte kizginlik duymaktayim, neden kizgin oldugumu sormayin, ya da sorun fark etmez….

Her an bir şeye kızıp gidebilirmiş gibi hissediyorum
Kızdırmayın,saygıda kusur etmeyin ltf.s
Olmayınca gözler arıyor çünkü.
Bu Arada Siri neden yok Anna hanımcım.

Geri