ÜSözlük Anna Karenina (Namıdiğer pörli:p)

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Sen de mi Leyla? :mrslkm:
Geri gel ya. :hıı:
Tatlı yorumlarından mahrum etme bizi. :/

Merhaba Anna hanimcim, iadeyi ziyaret etme hissiyati olustu, beni onure ettiniz efenim merak edip sorarak. Efendim havalardan bahsetmissiniz, sicak yatip soguk kalktiginizdan Istanbulún saskinligindan …
Biliyor musun ? Istanbul hicbir seye sasiracak durumda degil Anna hanimcim, 32 kere kusatilmis, her 250 senede bir yerle bir olmus, 15 milyonu icinde barindirmis. Asil biz istanbula saskiniz …
Ah nereye bagliyacaktim unuttum herneyse bir Hulya Ugur klisesiyle havalar nasil olursa olsun sizin havaniz iyi olsun diyerek bu mevzuyu kapatiyorum …

Sorumluluklarim artti Anna hanimcim, isyerinden giremiyorum pek sistemi durtmekten firsat kalmiyor, evde bakmakla yukumlu oldugum 1 kedi, 2 adet kaplumbaga ve 8 tane limon fidani, bir kac farkli ot cesidi daha var... Ilgimi sevgimi onlara veriyorum sevkatime ihtiyaclari oldugunu dusunuyorum ….
Ben sizi Adanada biliyordum Istanbul'a ne ara gittiniz bu mevzuyu Turk kahvesi ve puro esliginde konusalim ….

Kendinize iyi bakin simdiden cumanin hayri ve bereketi uzerinize olsun ….
Selam ve dua ile ….

W hanimcim bu mektuptan ben de istiyorum ama ya :T:
Anna hanimcim da W hanimcima cevap yazarken bi tane de bana yazsin hatta. Evet evet bunu yapin hadi siz .p

anna lari siri tekerlemesinin uyumsuz parçası. Su kızları bi evlendirip bas goz etmek lazim.

Ya anna hanimcim size var ya cevap yazmasam yeri var :T: Esofmanimin dizlerini niluye neden anlatiyosun ki sen, o benim halimi nerden bilsin tatilden tatile kosturan bi W hanim o, onda dizi cikmis esofman ne arasin. Halimden bi siz anlarsiniz dedim, depresyonlu bunalimli insan tam bana gore dedim siz de acik veriyosunuz anna hanimcim olmaz ki ama boyle aa :T:

Neyse sizin de ruyaniza da soyleyeceklerim var, cok fazla muslum gurses dinliyosunuz anna hanimcim, azaltinca ruyalar degisecektir emjnim. Belki siz de bi ay parcasi gorursunuz belli mi olur .p

Yogunumdur dogru da siz yazsaniz ben size her turlu zaman bulurum anna hanimcim, o bahaneyi pek yemedim :aeg:
: *

Ya anna hanimcim napip edip gonlumu aliyorsunuz ya :dyg:

O bir Anna K. Hanım, 123. de neymiş

Enerjinizi, espri yeteneğinizi ve bunu kaldırabilen yapınızı pek beğeniyorum.Esenlikler dilerim (:

Simartmayin su kizlari ya. Anna ile Lariyi simarta simarta yorulmadiniz.

Aaah ah, Sirius olsaydı da gorseydi bugunleri. Canım Sirius.

nabıyon komşu kızı :sırıt:

anlamam pörli mörli
hop 123
hop hop 123

olmuş tertip

Anna hanım müsaitseniz mutlu anlarınızı elinizden alıp uçurtmalarınızın ipini keseyim. :hppy:

[YOUTUBE]I6ib9-PCoZo[/YOUTUBE]

Benim hassas kuzum.

[YOUTUBE]Beorlwjiiww[/YOUTUBE]

Anna hanimin porli zamanlarina denk gelmistim bir baska yerde.
Orada bu kadar sevimli degildi ;d

Varan 2

Nerdesin beni unutsun demişşşsin
Nerdesin bunuuu sen diyemezsinnn
Nerdesin seniiii unutmak kolay mıııı
Beni bağırtmak kolay mı ıı hııı kolay mııı
Söyle nerdesiiiin

:sırıt:

Öptüm çok :dyg:

Burçin sevecen biri, ikili ilişkileri kuvvetli bir insan.
Duygusal yapısını birerbir ilişkide çok açığa çıkartmaz, çıkarttığı zamanda derin bir duygusallığa kapılır. Sert görünür, naif biridir, şakacı ve rahat görünür fakat kırılgandır. Müslüm Gürses'i çok sevmesinin nedeni Müslüm Gürses'inde kendi gibi naif, duygularını sıkıp şarkılarda bulmasıdır, Müslüm yine bir şeyler çizebilmiş ve yorumlayabilmiştir ama Burçin duygularını daha çok Müslüm şarkılarında bulmuştur.

Tanımayan değerini bilmez ama tanıyan çok şey hisseder.​

yine kayıplarda..
bir gidiyor bir geliyor. gözümden kaçmıyor.
başlarda çok ters geliyordu nedense, her şeye muhalefet olan biri gibiydi. tabi bu çok önceydi. mesajlarını okudukça, enerjisinden kaçamayacağımı anladım.: )
bir iki mesajlaşmamız oldu yanılmıyorsam. terslenmeyi beklerken oldukça iyimser bir tavırla karşılık vererek gönlümü bir kez daha kazandı. oldukça anlayışlı, önyargısız, eğlenceli ve kibar bir insan.

tam olarak neresi olduğunu bilmiyorum ama bir noktada frekanslarımız uyuşuyor. geyik muhabbetlerini seviyorum, forumda kendine yakın gördükleri ile konuşmalarını okumak keyif verici.

özletmeyin kendizini anna hanım..

Nerelerdesiniz sevgili Anna. Gözümüz yollarda kaldı.
Böyle mesafeler koymayın aramıza lütfen.

Geri