Ann*

Konu sahibi son olarak 151 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çırılçıplak kalmış bir çocukluğun ertesiyim.
Senden sonra;
Ne kadar gülmeye çalışsam da,
Eksiğim.
Dinmiyor yokluğun.
Bir morga sığdın,
Yüreğime sığmazken.
Nasıl da toprağı öpüyordun.
Ne güzel görünüyordun.
Hem ben sana;
Gitme demedim mi?
Söz vermedin mi?
Eteklerine dolanmadım mı?
Aykırıydın ya!
Baş kaldırmak tabiatındı senin.
Devrim gibiydi gözlerin.
Dinlemedin.
Tüm kadınlardan ilk seni sevmiştim.
Tüm kadınları sana benzetmiştim.
Gitmiştin..
Tüm kadınlardan nefret etmiştim.
Söz vermiştin, yemin etmiştin!
Musallaya değmeyecekti başın,
Akmayacaktı yaşım,
Doyacaktı sana yaşım..
Şimdi cennet köşkünde havada uçuşan duamsın.
İnanıyorum,
Elbet birgün kabul olacaksın!

Rüzgar.
Eksiksin, Anne diyemiyor dil, dönmüyor.
3.1

Tüylerim diken diken oldu okurken. Hissettiğin derin duygular, içinde büyüttüğün o kocaman sevgin son nefesine kadar hiçbir zaman bitmesin. Özenle seçilmiş kelimelerle duygularını çok iyi ifade etmişsin.. Başın sağ olsun...

insan bu dünyada neye sahib olursa olsun, anne yeri ve sıcaklığı hiçbirşey doldurmaz ve tutmaz, Güzel yüreğine sağlık güzel yazmışsın, Başın sagolasun rabbim mekanlarini cennet eylesin tüm annelerimizin.

Anne başa taç imiş,
Her derde ilaç imiş ,
Evlat pir olsada
Anneye muhtac imiş.

Mekanı cennet olsun inşallah ,ve o cennetinde kavuştursun yaradan sizi
:(

başın sağolsun, mekanı cennet olsun hocam. bir sürü şiir yazdım, söz yazdım annem için bir şiir yazacak cesareti kendimde bulamadım, şimdilik.. yüreğine, kalemine sağlık... dilim düğümlendi sanki..

Allah rahmet eylesin, mekani cennet olsun. Canim kardesim benim.

Tüylerim diken diken oldu okurken. Hissettiğin derin duygular, içinde büyüttüğün o kocaman sevgin son nefesine kadar hiçbir zaman bitmesin. Özenle seçilmiş kelimelerle duygularını çok iyi ifade etmişsin.. Başın sağ olsun...

insan bu dünyada neye sahib olursa olsun, anne yeri ve sıcaklığı hiçbirşey doldurmaz ve tutmaz, Güzel yüreğine sağlık güzel yazmışsın, Başın sagolasun rabbim mekanlarini cennet eylesin tüm annelerimizin.

Anne başa taç imiş,
Her derde ilaç imiş ,
Evlat pir olsada
Anneye muhtac imiş.

Mekanı cennet olsun inşallah ,ve o cennetinde kavuştursun yaradan sizi
:(

başın sağolsun, mekanı cennet olsun hocam. bir sürü şiir yazdım, söz yazdım annem için bir şiir yazacak cesareti kendimde bulamadım, şimdilik.. yüreğine, kalemine sağlık... dilim düğümlendi sanki..

Kalemine sağlık

Merhaba..
Oncelikle guzel gorusleriniz icin tesekkur ederim ancak birseyi aciklamam gerekiyor galiba.
Bunlari yazmama sebep olan sey, annem degil cunku cok sukur kendisi hayatta.. Bunu yazmama sebep olan sey, kucuk bir kizin annesine olan ozlemiydi, hayatimda okuyup, etkilendigim nadir yazilardan birtanesiydi iyi ve guzel seyler yazmaya calistim fakat bir turlu beceremedim, hem bir insani kaybettikten sonra ne kadar iyi seyler yazabiliriz ki? Farkli bir boyut katmis olabilirim, aslinda yorumlari okuduktan sonra silmeyi bile dusunmustum ama bunu yazmak tami tamina 2 gunumu aldi, abartmiyorum.
Hicbir zaman bu kadar zorlanmamisimdir, cunku gercek manada kaybedilen bir insana yazmak kolay olmasa gerek, belki 15 kez konu acmaya yeltenmis yapamamistim, bunun adi duygusallik degil, oyle dusunmenizi istemiyorum, sadece gerceklik... nasil ki ben o kucuk kizdan etkilendiysem, sizlerde oyle etkilendiniz, bu iyi tarafi.
Kotu tarafi ise, o kadin geri gelmeyecek ve o kucuk kiz uzulmeye devam edecek.
Hepinize teker teker tesekkur ederim.

Rabbim rahmet eylesin.Mekanı cennet olsun.Senin ve sevenlerinin sabrını artırsın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri