Sözlük anlıkta görmek istediklerimizden başka herşey görmek

• Kullanıcı ne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Sözlük
🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
Kedi fotoğrafları görmek huzur veriyor.

Çok aşırı üst düzey olarak beni tarif etmişsiniz fekat beni HAK EDEN ve sadece helalim görebilir... Yok çok attım sadece helalim görmez de, sadece helalim öpebilir desem, ııı, çöylem bi' düşünüyim, yok birkaç kişinin öbmüşlüğü filan da var, ııı, ay neyse işte öyle şey değil hayrat çeşmesi miyim ben?

ÇOK KORKTUĞUM ELİM HADİSE vardır, o da anlık konusunu her seferinde tek harf yanlışlığıyla okumak ve bir gün bunu ağzımdan kaçırmak....

Anlık." lafa bak.

Ne görmek istiyoruz ki?
Ben sevdiklerimi görsem yeter ya.

Haftalık bir tema belirleyelim o temada anlıklar gelsin.

Çok aşırı üst düzey olarak beni tarif etmişsiniz fekat beni HAK EDEN ve sadece helalim görebilir... Yok çok attım sadece helalim görmez de, sadece helalim öpebilir desem, ııı, çöylem bi' düşünüyim, yok birkaç kişinin öbmüşlüğü filan da var, ııı, ay neyse işte öyle şey değil hayrat çeşmesi miyim ben?

ÇOK KORKTUĞUM ELİM HADİSE vardır, o da anlık konusunu her seferinde tek harf yanlışlığıyla okumak ve bir gün bunu ağzımdan kaçırmak....

Anlık." lafa bak.
Helalimsin…

IMG_2801.jpeg

geniş omuz
Manken gibi kızlar
Dag gibi erkekler

niye ya neden yok ?
Feci bir göbek,
saçların yarısını kaybetmiş yarım kel
Ak düşmüş birbirinde habersiz saç sakal,
Hiç alakası olmayan bir giyim
gözlerinde gençlikten eser kalmamış sufat,

niye ya neden çok?

Dağı bırak, Everest dağı gibi erkeğim ve omuzlarımda yeterince geniştir ama anlığa foto atıp da muhteşemliğime nazar değdirilmesine izin veremem. Bu riski göze alamam. Birde kem gözlüler var malesef buralarda.

• Kahkaha
Tepkiler: ne
Dağı bırak, Everest dağı gibi erkeğim ve omuzlarımda yeterince geniştir ama anlığa foto atıp da muhteşemliğime nazar değdirilmesine izin veremem. Bu riski göze alamam. Birde kem gözlüler var malesef buralarda.
Kim nik ver ajsjsj

Geri