Anlık resimlerde kafaya kalp koymak

🕒 Konu sahibi 20 saat önce aktifti
Winston light kac para oldu ya? Sigaraya zam gelmismiydi?

eleştirdiği halde yapanları çözemedim ben de...

Bak koyaeim ha resmiiii
Yapışır gelsin anlık bölümüne.. fotoğraf atmazsan kim bilecek seni, yıllardır bir flörtün bile yok, erkek eli eline değmedi..
Yıkılsın buralar, anlık bölümünde patlama olsun.. güzel görsün gözümüz.

Kiniyorummmmmmmmmmmmmm
Aga be... nasip olurmu kalpsiz emojisiz filtersiz makeupsuz onu gorebilmek birkerecikde olsa
Diye yazan varmi bi bak1m dedim yokmus taam. :emoji_penguin:

Yeni gelin terörünün devamı oluyor sanırım.

Bundan 10-15 yıl önce, bizim komşu kızı, şu an kocası olan sevgilisiyle beraber denize gidiyorlar. Plajda da 2-3 fotoğraf çekip Facebook'a atıyorlar. Kimin yaptığı hala belli olmamakla birlikte birisi kızın bu fotoğraflarını kağıda basıp babasının çalıştığı yere gönderiyor. Kızın babası bu olaydan sonra kanser oldu. 2 yıl yaşamadı. İnternete attığınız fotolara dikkat edin o yüzden. Zaten sizin bile bilmediğiniz, farkında bile olmadığınız çoğu dating sitesinde fotoğraflarınız bir şekilde kullanılıyor. Artık şanslıysan denk gelir, kaldırtırsın veya hukuki süreç başlatırsın.

Ustteki uye hakli fotograflarinizi kullanirlar sonra ugrasmak zorunda kalirsiniz. Date sitesine gay olarak koyabilirler mesela, fotonu alip sahte hesap acabilir senin adina yakin tanidiklarindan para isteyebilir. Kotuluk yapmak isteyenlere firsat.

eskiden çiçek böcek koyardım
şimdi ekliyorum bi yarım saat sonra siliyorum
bende bi değişik oldum fjghkhjklj

Geri