Stockholm Sendromu
Elmas Üye
ee nerede bizim spotify linkimiz? ekleyin de kendimi dinleyip biraz güleyim, keyifleneyim.fglgjhg
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bende sonuna yetiştim yayının heyecanla bekliyorum işte gelse de dinlesem yaniee nerede bizim spotify linkimiz? ekleyin de kendimi dinleyip biraz güleyim, keyifleneyim.fglgjhg
ayy, benim bile kendimi tekrar tekrar dinleyesim var yanii.dlfkjfdBende sonuna yetiştim yayının heyecanla bekliyorum işte gelse de dinlesem yani![]()
Tekrar tekrar dinleruk ppayy, benim bile kendimi tekrar tekrar dinleyesim var yanii.dlfkjfd
Ben kendimi tekrar dinledikten sonra nefret ettim o yüzden agresif oldum o yüzden tavsiye etmem yinede sen bilirsin.ayy, benim bile kendimi tekrar tekrar dinleyesim var yanii.dlfkjfd
Neyy? P@Kürt Kedisi atılınca haber ver de dinleriz
Tekrarı işte ne olacakNeyy? P
Tamam başka emriniz ? PpTekrarı işte ne olacak
Bugun yayinda olacak@Jose Chilavert halk çıldırdı spotify istiyor
Teşekkür ederimTamam başka emriniz ? Pp
şu gecikmeyi livmi yapsa kıskanıyo diyeceğim...........Bugun yayinda olacak![]()
Yetişemedin mi?
Sağlık olsun, biz de ilk 15 dakika kayıt almaya yetişemedik. Karşılıklı anlayışla her şey çözülür:
Teşekkürler.95 dakikalık kaydı işle, müzikleri kırp, ekolayzır ve compressor ayarı yap, 40 dakika render al muhattapları bir teşekkürü çok görsün... P E K İ
Ekli dosyayı görüntüle 122120
special thanks @elazulreal öperim lan seni95 dakikalık kaydı işle, müzikleri kırp, ekolayzır ve compressor ayarı yap, 40 dakika render al muhattapları bir teşekkürü çok görsün... P E K İ
Ekli dosyayı görüntüle 122120
Yetişemedin mi?
Sağlık olsun, biz de ilk 15 dakika kayıt almaya yetişemedik. Karşılıklı anlayışla her şey çözülür: