Halı saha konusuna ne zaman geleceğiz ahahaha.
Ulan detay bilmediğimiz için, çok komik geliyor bana. 10 senelik mevzu sürekli önümüze düşüyor
Ben bu yorumu yeni gördüm ama bu konuyla ilişkili tüm kişilerle birlikte(dışarıdan dahil olanlarla birlikte tam 20 kişi) 10 yıl geçen bi konu hakkında daha fazla konuşmak istemiyoruz.
Taciz boyutuna gelen ve aslı astarı olmayan, sadece kendilerine ters düşüldüğünde açılan bu konuların yönetimini tamamen forum yönetimine bırakma kararı aldık.
Ben sadece bu konunun mizahi dilde de olsa tekrar açılmamasını rica ediyorum sizden.
İddiaların tüm cevapları konunun son açıldığı gün, adı/konusu geçen B., M., H., ve E. nickli eski/mevcut forum üyelerine aynı gün tekrar ulaşılarak tekrar bilgi alınmış ve forum yönetimiyle konunun detayları paylaşılmıştır. İddia sahiplerine çok yakın kişilerden de bilgi sağlanmıştır.
Açık konuşuyorum. Bu asılsız iddialar devam ettiği sürece, bundan sonraki ilk adımımız tüm kanıtlar ve beyanlarla birlikte savcılık olacak. Bu kanıtlar üzerinde oynanmış kanitlardan ziyade, şu an bile güncel olan sağlam kanıtlardır.
Bazi konuları da sözde değil, gerçekten KVKK gereği, sadece bana veya oradakilere değil ayni zamanda iddia sahiplerine de zarar gelmemesi açısından hiç dile getirmedik. Yoksa biz de her duyduğumuzu, her gordugumuzu konuşacak yeteneğe sahibiz. Ama yapmiyoruz. Gerekirse, adli makamlarda dile getiririz.
Teşekkurler.