Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
250 yorumu geçmesin diye yorum yapmamaya karar verdim.daha yayın başlamadan rekora gidiyor konu. inanılmaazz
Şaka değil bu arada, bana da fotograf atmiş, gözleri kaymış rahatliktanDün sırf bu yayın için ege bölgesinden özel olarak getirttiğim zeytinyağımı alıp endonezyalı masözlere ses tellerimi ovdurmaya gittim. Hazırlıklar tamam, heyecanımız yüksek, alevs topu gibi geliyoruzzzz

Sen ifşalamanapalım şimdi karşılıklı olarak ss aldığımız sohbetlerimizi mi ifşalayım he napalım @Jose Chilavert
kaynanam bana özel sigarasıyla geliyor ve yanımda hazır bulunacak.kaynanandan arakladığın sigaralar da hazır mı? @leavemealone
bana selam yollasın. en büyük fanboyu benim.kaynanam bana özel sigarasıyla geliyor ve yanımda hazır bulunacak.
fanları isterse bir kaç kelam da o edebilir
benimki de yer aynı şekildeBen de seviyorum kaynanasiniKeske benim kaynanama ilham olsa. Benim yaptigim boregi ekmek arasi yiyor kadin sirf gicikligina....