Anlayış, duygu, ve Barış Manço.

🕒 Konu sahibi 4 saat önce aktifti
Çok uzun zamandır dinlerken huzur ve keyif aldığım şarkı dinlemiyorum. Bir ara 98'de İbrahim Erkal hayranıydım-ki hala o söylerken asla konuşmam. Ve Ahmet Kaya. Ülkü Ocaklarındayken bir kaç arkadaş toplanıp duyulmaması şartıyla şarkılarını dinlediğimiz aklıma geliyor :) Birde hafif müzik olarak Barış Manço derim. Barış abimizi dinlerken huzur buluyorum. Birde yeni nesli düşününce tiksiniyorum.

Hepside cok güzel.

Repertuarina ekle abi güzel şarkı... özetliyor yaşamdan kesitleri.

Tepede beyaz bir saray, Sarayda soytarı bir kral sözleriyle emperyalizmi, güç odaklarını ve savaşları hedef alır.

müziğiyle insani değerlere vurgu yapar ve bu şarkıda savaşın getirdiği yıkıma karşı duruşunu cesurca sergiler.

• Beğen
Tepkiler: ne
Hepside cok güzel.

Repertuarina ekle abi güzel şarkı... özetliyor yaşamdan kesitleri.

Tepede beyaz bir saray, Sarayda soytarı bir kral sözleriyle emperyalizmi, güç odaklarını ve savaşları hedef alır.

müziğiyle insani değerlere vurgu yapar ve bu şarkıda savaşın getirdiği yıkıma karşı duruşunu cesurca sergiler.

Öldükten birkaç ay sonra tam öldüğü noktada durmuş ve şöyle demiştim: Hayat bu, bir an varım dersin, bir an sonra yok olur insan. İyi hatırlacaksın Barış, Allahın rahmeti seninle olsun..

• Beğen
Tepkiler: RK
Geri