Anlayan?

M
  • Kullanıcı mahruyan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Güzin Abla
Daha Gecen haftaya Kadar Gayet Sorunsuz olan Telefonum Bu aralar Nedense Ne Facebook ne youtube nede sitelerde video izleyemiyorum. ayrica int paketim olmasina Ragmen facebook ta felan cok yavas. acaba sorunu nedir? neden videolar acilmiyordurm yuklemem gereken bi programmi var yoksa. ?

telefon nedir?

anlamam ama format at.

Marka ve modelini de yazarsan daha iyi yardımcı olacak iyi niyetli arkadaşlarımız :)

başka bir tarayıcı dene bakalım diğerlerinde de sorun varmı. Yanlışlıkla flash player'i kaldırmış olabilirsin.

galaxsy s4 format atamam. Telefonum daha 1 aylik.

ram temizle.

sonra arka plandaki açık uygulamaları kapat sonra girmeyi dene.

yine gaynı şeyler oluyorsa kendi güncelleme vs yapıyordur o yüzden netini güncelleme kullanıyordur.

flash playerin mobil sürümünü indir telefona kur.

klasikin de dediği gibi ram temizlemek önemli. arka planda duran uygulamalar telefonu yavaşlatıyor. yeterli ram olmadığı zaman video açmıyor, foto yükletmiyor falan. clean master yükleyerek istediğin an ram temizleyebilirsin ya da telefonu kapatıp açmak da işe yarıyor.

geçmişini siliyorsun değil mi? Ben de galaxy s4 kullanıyorum. Geçmişini sil :)

Siliyorumda. Ben su Dediklerinizi uygulayayim
Netim cita hizindayken kablumbaga hizina dustu resmen:/

Samsung Galaxy S4 aldığında, sim kartını keserek/kestirerek koyduysan bir zaman sonra sıkıntı yaratır. Orjinal mikro sim kart ile değiştirebilirsin.

İlk akla gelen bence bu olmalı. Telefon dışında, GSM Operatörü bilgilerini de yazarsan sevinirim.

3G ayarlarini varsayilan ayarlara getir.Ayarlar -Diğer ağlar - Mobil ağlar - Erişim Noktası Adları -Menü - Varsayılana sıfırla
Aldığında bu sorun yoksa fabrika ayarlarına getir.Resimleri yedekle yalniz onlarda siliniyor

Samsung Galaxy S4 aldığında, sim kartını keserek/kestirerek koyduysan bir zaman sonra sıkıntı yaratır. Orjinal mikro sim kart ile değiştirebilirsin.

İlk akla gelen bence bu olmalı. Telefon dışında, GSM Operatörü bilgilerini de yazarsan sevinirim.

operatorum Avea. Evet sim Kartimi Kestirdik Ama ondan Oldugunu sanmiyorim. soyle diyeyim facebookta resinler bile acilmiyor cok gec ve agir agor aciliyor.

Telefonunun güncelleştirmelerini yap.
Geçmişi sil.

Ben öyle yapıyorum.

operatorum Avea. Evet sim Kartimi Kestirdik Ama ondan Oldugunu sanmiyorim. soyle diyeyim facebookta resinler bile acilmiyor cok gec ve agir agor aciliyor.

Kart kesiminden dolayi baglanti hizinin dusmesi her gun karsilastigim bir durum. hic bir cozum bulamazsan bunu mutlaka dikkate al.

Mira Birde bu dedigini uygulayayim bakalim. arkadaslarin yukle dedigi seyleri yukledim ama ise yaramadi :/t

Geri