anlayamazsınız

Konu sahibi son olarak 2 gün önce görüldü
son zamanlarda internette fenomenleşmeye bir video repliği. siz fakirler kağıttan gemi nasıl yapılıyo yav derken babası kağana '100 bin yüroluk' tekne almış, anlayamazsınız.

olaydan haberi olmayanlara:
[YOUTUBE]H3hskbuFtVI[/YOUTUBE]

13 milyonluk? tersaneyi alırsın lan o paraya

çok fena kıskandım lan, yani yakında bir yerde olsa çocuk elini ayağını bağlar kulağının içine şırıngayla kaynar su fışkırtırım

uzaktan kumandalısı bile pahalı geliyor,alamıyorum ; anlayamazsınız...

Milletin parası neden başkalarına batar anlamam.Helalse sorun yok.

şaka maka bu yaşta internet fenomeni oldu, ileride psikolojik bir sorun yaşayabilir.

Su motorunun çıkardığı dalgalara duygu seli olan birini ilk defa gördüğümü belirtmem gerekir. Gerçekten anlayamadım.

Aslına bakılırsa küçükken ben de köpük filan çıkarmayı severdim. Fakat bununla aramdaki en önemli farkı ise şu şekilde belirtebilirim:

Şöyleki; ben bakkaldan 50 kuruşa aldığım plastik köpük çıkarmaya yarayan alet ile evde pril + su karışımını köpürtürdüm. Bu eleman ise 100 bin avroluk tekne ile bunu çıkartıyor. Hem de pril kullanmadan! Elbette onun köpükleri biraz daha havalı olur. Ama olsun o kadar da.

Hacı biz o kadar fakirdik ki bakkaldan alamaz ağzımızla burnumuzla çıkartırdık o köpüğü tabi sen anlayamazsın.

Hacı biz o kadar fakirdik ki bakkaldan alamaz ağzımızla burnumuzla çıkartırdık o köpüğü tabi sen anlayamazsın.

İmzamda taşıyorum o köpükleri. Sen de bunu anlayamazsın:

fqzb.jpg

Bu ifade Necip Fazıl Kısakürek'in Reis Bey kitabındaki bir sözle özdeşleşmiştir bende:

'' Ağlayabilseydiniz anlayabilirdiniz.!''

Son düzenleme:
Anlayamazsiniz tutkuyu, bi haberde cikmisti havacilik okuyordu yurtdisinda.

İnsanlar her şeyi kendi algısına göre şekillendirdiği için empati kurmaya çalışsa da çoğu şeyi karşı tarafın gözünden algılayamaz ve anlayamaz.

• Beğen
Tepkiler: W
Geri