Anlat Bana Neden Bittik ?

Konu sahibi son olarak 4537 gün önce görüldü
Anlat Bana Neden Bittik ?
Dudaklarından haber alırdım ömrü neler olmuş dünyada senden bilirdim Ey adam tek sen miydin bu hayatta yorulansöyle bana neden bittik?
Benim burcum acı artık yükselenim darmadağın; yaşım kaçtı hatırlamıyorum en son senemi bir rakı masasına bıraktım

İnsanlar geldi geçti yanımdan kimse içimdeki acıyı görmedi Oysa zehrim sözlerimde değil gözlerimdeydi

Şimdi fotoğrafların bile yasak gönlüme hoş gerçi resmimiz de kalmadı! Ne varsa toplayıp götürmüşsün giderken o kadar hatırımızda mı kalmadı?

Senden sonra sıvası dökülmüş rutubet kokan bir duvar gibi gönlüm Görebilenler yanına yaklaşmıyor göremeyenlerin ömrü ise üç gün…

Aşkın sureti dolaşıyor yatağımda gece yarıları peri gibi hayalet gibi gölge gibi geziyor evimin içinde; korkuyorum! Çünkü ben bir ölüme hazırdım bir aşka; konu yaşarken ölmek olunca bocalıyorum…

Camı açtım bir türlü çıkmıyor dışarı bir karasinek intihar eder gibi hep kapalı taraftaki pencereye çarpıp duruyor Bir çevirip kafasını baksa yanına görecek ama benim gibi aşk ile hep aynı yere gidiyor

Senin gitmen dert değil de ben şimdi bunca gözyaşını ne yapacağım? Biriktirip ömrüm gibi bir bardakta sulayarak saksıları hüzünlü çiçekler mi açtıracağım?

Kim ne derse desin yazık oldu! Oysa biz yan yana uzay gibiydik Hem kendi içimizde sonsuzduk hem birbirimize uydu gibi pervaneydik…

Bir türlü almıyor aklım ikimiz de aynı şeyleri severdik Bir sevişmemiz diğerine benzemezdi; içimizdeki aşkı bile sevişerek körüklerdik Sevdanın başka bir adı olsaydı bizi koyar derdik şimdi soruyorum sana anlat bana neden bittik?

Candan Ünal

Geri